|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Salih Mert ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salih Mert
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Tem 2016 Saat 09:53 |
Hocam iyi günler.
2 yaşındaki oğlum 2 gecedir 38,4 civarı ateşi vardı. ilaç kullanmadık açık pembe olan diş etlerinin rengi koyu kırmızıya doğru kaydı ve bu dönemde yemesi de azaldı. dün doktora gittik. yar doç un asistanı vardı. boğazında iltihap var dedi, hatta yanlış hatırlamıyorsam partükürleride oluşmuş tarzında bir şeyler söyledi. normalde iğne vermesi gerekiyormuş ama ceftinex (2 x 3/4 ölçek) ve andorex verdi. sizin söylediğiniz gibi bakabildiğim kadarı ile dilinin rengi pembe, boğazı göremedim ama ağız kokusu var. ayrıca bugün gece ateşi de iyice azaldı. hocam bu ilaçları kullanmalımıyız. ayrıca ağız içi ve dilinde uçuklar çıkıyor oğlumun. annesinde de oluyor. aslında günde en az 2 saat güneş ışığı a alıyor, et ürünleride yiyor. bu uçuklar genetik midir, yada öneriniz var mı hocam. tşk ler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tarifiniz, daha ziyade; Herpangina'ya benziyor. Viral olup, tedavisi yoktur. Pyraldin sol. biraz ise yarar. Resim gonderebilirseniz kesin soylerim. SAKIN: Antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
|
Salih Mert ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salih Mert
http://i.hizliresim.com/z4PObB.jpg
Hocam fotograf umarim net olmustur. Oglumun atesi ilk uc gunden sonra gecti Genel durumuda duzeliyor gibi Bogazina ben goremedim. Dili normal Cok guzel dișleri vardi. Simdi diș etleri kizmizi ve șiș, seklende garip bi hal aldi. Agzinda aftlarda var. Ayrica dislerini kendince fircalamaya calisiyordu. Haliyle fircasini lavaboyada degdirdigi oluyordu. İns bu kalici olmaz hocam. Cok tsk
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salih Mert
Hocam unuttum, nefesi bariz kokuyor. Tsk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Herpangina.. Sikayetleri; 1 hafta surecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|