|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
neslimovie
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kırmızı beneklerGönderim Zamanı: 20 Tem 2016 Saat 00:35 |
|
Kadir Bey, iyi çalışmalar dilerim. Oğlum 11 aylık 9200 gr 73cm. İki buçuk ayda üç kez üsye geçirdi. İkincisinde sol kulağı iki damla kanadı. Çünkü burnunu iyi açamamıştım. Üçüncüsü çok ağır geçti. İki hafta burun akıntısını takip eden bir hafta ateş ve öksürük. Hepsinde sadece sizin tavsiyelerinize uyduk. Allah sonsuz kez razı olsun. Tam iyileştik derken vucudunda fotoğraftaki döküntüler belirdi. Önce alnında 4 tane idi. Birer tane kol ve bacaklarda çıktı. Şimdi de koluna yayıldı. Bazen çevresi kızarıyor bazen soluyor. Sinek ısırıgı sandım ama emin olamadım. Bir de bacaklarında deri altında kırmızı noktacıklar çıktı onlar dört gündür var. Kuvvetli öksürünce yanaklarda nokta nokta çıkan lekeler olur ya, onlara benziyor. Yapmam gereken bir şey var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Tem 2016 Saat 05:34 |
|
Hepsi sinek isirigi ama, ev icinde olanlardan degil.... Aciklik bir yere gitmis. Park, bahce gibi...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|