|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haz 2016 Saat 14:44 |
Sayin hocam kızım 31 aylik 11 kilo :(dün geceden beri ateşli 39.2 yi gördük ilaç vermedim ısrarla ama bu sabah titremeleri de başlayınca yarım ölçek dolven verdim,ağzında koku var ama boğazında dilinde bır şey yok,arada Karnım ağrıyor diyor ve cok kotu kokulu gaz cikariyor acaba ishal mi gelecek peşinden yediği bır şey mi dokundu yoksa ne dersiniz ne yapalım? İştahı hiç yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen, ishal gelecek. Sakin ilac vermeyin, eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dediginiz gibi ishal oldu ama inanilmaz kotu kokulu biraz da mukuslu,yedigi bir seyden mi enfeksiyon kapti acaba hocam ?ateşi arada çıkıyor yarım ölçek dolven veriyorum çok huzursuz oluyor çünkü,hiçbir şey yemek istemiyor zaten çok zayıftı :(
|
|
![]() |
|
Hocam ishal bugün yeşil ve cok mukuslu biraz kan da farkettim kusması ve ateşi yok dizanteri mi acaba doktora götürmedik henüz ne dersiniz?
|
|
![]() |
|
Hocam tarifinize göre dizanteri çünkü sancısı oluyor az ve mukuslu yapıyor yalnız şu açıdan tereddutluyum 2 gündür bır şey yediremedim acaba kaka miktarı o yüzden mi azaldı. Şurup kullanalım mi?
|
|
![]() |
|
Hocam peşpeşe sordum ama kusura bakmayın benzer bır duruma bactrim onermissiniz flagly ve bactrim kullanalım mi dozu ne kadar olmali?31 aylık kız 11 kilo hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER; kakalar, ufak, "Guvercin pisligi" kadar iseler ve sancili bir devrenin arkasindan oluyorlarsa, Flagyl surup baslayin.. Gunde:2x1 olcek(5ml) 1 hafta verin. Su Dolven'i KULLANMAYIN.... Cok sart ise, ille de ates dusurecekseniz; Calpol120 kullanin.,
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam varolun, güvercin pisligi nasıl bilmiyorum :)),kötü bır tarif olacak afedersiniz ama bır tatlı kaşığıni doldurmayacak kadar oluyor lazimliga yapıyor klozete doktugumde mukus dağılınca minik boncuk kadar yeşil kakalar kaliyor.
Hocam ateş düşürücü en son 1 yıl önce vermiştim galiba 6 aydırda hiç ateşi olmamisti o yüzden ateş dusuruculer konusunda çok bilgim yok,mahsuru yoksa neden dolven vermemi istemiyorsunuz öğrenebilir miyim?çok sağolun hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|