|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baypilot ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2016 Saat 10:46 |
Mrb 6yaşında oğlum belden aşağısında döküntü gibi kızarıklık oluştu .bu sabah yanaklarındada var .fakat vücudunda yok .iki üç gündür zaman zaman başım Ağrıyor diyor..ateş yok hafif halsizlik var.doktora götürdüm menenjit ten korkuyorum dedim .alerjiye benziyor dedi . kan testi istedi .daha kan testini henüz yaptırmadım çünkü biraz travmatik oluyor.genel durumu iyi gibi .bugün 12saatten fazla uyudu .bıraksan dahada uyacaktı.fotoları göndermeye çalışacağım .bide ishal var .
|
|
![]() |
|
baypilot ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen baypilot - 04 Haz 2016 Saat 14:04 |
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen baypilot - 04 Haz 2016 Saat 14:06 |
|
![]() |
|
![]() ![]() Düzenleyen baypilot - 04 Haz 2016 Saat 14:09 |
|
![]() |
|
Hocam durum bu .6 Yaşında oğlum ateş yok iştah zayıfladı ama kesik değil .Gece kustu .Vücudunda bişi yok kol ve belden aşağısında kızarsalar var sağ kulağıda kızarıyor.Bide yanaklarda.doktor virütik dedi hiç bir ilaç kullanmayın dedi 3,4güne geçer dedi
Saygılar. Düzenleyen baypilot - 04 Haz 2016 Saat 17:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler cok buyuk ve ben de ugrasacak vakit yok...
|
|
![]() |
|
Fotoğrafları düzenleyip güncelledim.
Düzenleyen baypilot - 04 Haz 2016 Saat 14:28 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|