|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Azram ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 09:25 |
Kadır hocam Merhaba
Kızım 3 gündür yemek yemiyor du ama hiç birşey 3 gün sonra kuşağa başladı ve safra kusuyor hiçbişey yemiyor şu çok az icebiliyor ve şimdi ateşte başladı kusmadan 15 saat sonra ne yapmalaYM gece uyuyamiyir bulantıdn sürekli ağlıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER..... 3 gunden beri alttan; gaz ve gaita cikarmiyorsa, ACILEN, bir hastaneye gitmeniz icap eder. BARSAK DUGUMLENMESI olabilir. Eger, alttan gaz ve gaita cikariyorsa, adi bir barsak enfeksiyonudur, bir sey gerekmez. Sadece kusma asiri olursa, Emedur fitil yapin. Kilosunu veya yasini yazmadiginiz icin, dozunu siz ayarlayin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hastaneye götürdüm bağırsak enfeksiyonu tanısı koyuldu serum la takviye yapıldı şu dahi icmedigi için haricinde zimaks 100 antibiyotik Parıl ve pedifen bulantı için motilium verdi kızım 2 yasinda kilo 11.600 tahlil sonuçları
Alt 29.28 Ast 53.97 CRP 1.43 Kan üre 30.08 Kreatinin 0.22 Potasyum 4.46 Sodyum 140.94 WBC 11.70 Hct 34.20 MCV 70.50 Mch 24.10 Plt 455 Net 75.30 Keton++ Değer aralıkları hiç normal değil ondan hepsini yazdım size halen şu harici hicbirsey yediremedik iciremedik halsizlikten ayağı kalkamiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, o aptallarin sacmaliklarina kanmayin, SAKIN hicbir ilaci vermeyin... Ben size ne diyorsam, onu uygulayin.. Alttan; gaz-gaita cikariyorsa, hic onemli degil...
|
|
![]() |
|
Hocam dediginiz gbi yaptım ilaç hiç kullanmadım fakat isal 3 gün oldu durmuyor ve sadece şu gbi çok fazla hali kalmadı hiç yemek yemiyor çok endiseleniyoruz ne yapmalıyız kusma bitti fakat isal sırtına ve paçalarina kadar
|
|
![]() |
|
Hatta 4. Gün hocam hastalık çarşamba günü başladı çocuk ayağa kalkamiyor halsizlikten yemek yemiyor
|
|
![]() |
|
Rota virusu mus hocam çarşamba başladı ne kadar surer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Merak etmeyin, sadece ishal ile su kaybi olmaz.. Eskiden bir tek Turkiye'de; ishallilerde su kaybi olurdu, zira ishalli hastalara su icirmezlerdi!!
Rotavirus; 1 hafta surer. Ne ilac, ne Diyet, nede baska bir sey ise yaramaz. Bol su/sivi TEKLIF edin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|