|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2016 Saat 12:48 |
|||||||
Hocam öncelikle başsağlığı dilerim Mekanı cennet olsun anneciğinizin , 5.5 aylık kızımın 2 .ayından beri saç derisinde pullanma ,cilltte kuruluk, kayış gibi sonra kızarma isilik gibi döküntü kol altı boyun gibi yerlerinde kızarıklık oluyor çocuk dr. dermatop krem verdi kullandım geçti tekrar oldu çamaşır ve saç vucud temizliğinde sabun kullanıyordum değiştirdim gene oldu, Çapaya gittik(kaşının üzerinde doğum lekesi var 1 cm çapında özel neüs bölümü için izlem yaptıralım diye )coresatane( pembe )kortizon yok diye verdiler iki kere sürdüm geçti ama sizin yazılarda sakın dediğinizi okudum hemen bıraktım ...fotoğraf yüklemeye de çalışacağım becerebilirsem 1. Kafada pullanma için seboroid dermatit diyorlar tırnaklarım ile yıkadım, sebamed ile falan geçmiyor 2. Atopik dermatit vucud için z.yağı vazelin bioderma diye bir markanın ürünleri işe yaramadı tek çare kortizon haftada iki gün en az, ultralanı yazlık bölgelere baktırdım elinde kalmıştır falan yok bulamıyorum 3. Zyretec kaşıntı için 3-4 kere kullandım çocuk dr. önerisi ile emin değilim iyi geldi mi krem ile kullanmıştım yazılarınızı okudum serin tuttum yurmurta çilek yemedim etkisi olmadı gene oldu .... Ne yapayım? Ne yapmayayım ? YARDIM LÜTFEN ....... Doğum kilosu 3250 /5. ay tartı 7350 sadece anne sütü alıyor Not: bu mesaj önce yazılmıştı ...bugün ultralan krem buldum onu sürmeye başladım
|
||||||||
sevgiler
|
||||||||
![]() |
||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118541 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
Ultran sonucunu yazin.
|
||||||||
![]() |
||||||||
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
ıslak bölgelerde geçti koltuk altı bacak boğumları gibi yerler fakat geniş yüzey karın sırt yani kuru bölgelerde malesef geçmedi kaşıntıda var dün gece kaşımaya çalıştı
1.dermatop üç ay kullandım zararı haftada iki kere çok zararı olmuşmudur 2.coresatane en iyi sonucu aldım içinde kortizon olmadan nasıl öyle sonuç verecek meşhur gizli formulü açıklayamadım herkes bunu kullanıyor 3.kaşınmaya çalışınca zyretec kullansam mı ? 4.haftaya 4 gün denize gidiyoruz faydası olur mu ? 5.dün ev yapımı yoğurt ve ekşi mayalı ekmek kemirdi bu duruma etkisi olur mu ?sabah karnı hala kızarıktı 6.atopik dermatite ne iyi gelir gelmez yani yeme içme deterjanlar ne kadar etkili bunu vucud yapıyor gibi bağışıklık sistemi ters çalışması demişsiniz bir yazınızda 7.bağışıklığı kuvvetlenince geçer mi ?Ben sizin yöntemlerle zaten ilerleyeceğim elimden gelen birşey olabilir mi ? hocam sorular fazla oldu biliyorum hakkınızı helal edin saygılar
|
||||||||
sevgiler
|
||||||||
![]() |
||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118541 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|||||||
What is Coresatin (Pediatric Nonsteroidal Healing Cream) used for? Coresatin (Pediatric Nonsteroidal Healing Cream) is a topical cream prescribed to treat a wide variety of skin conditions affecting young children or babies. The medication operates by reducing inflammation and moisturizing the skin making it useful for treating dermatitis, insect bites, diaper rash, or to increase skin comfort. Your physician may also prescribe it for other unlisted conditions. Ilacin icerigi hakkinda bir bilgi yok.. Bilmiyorum.. |
||||||||
![]() |
||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
hocam affınıza sığınarak diğer sorularıma cevap alabilirmiyim ?
Coresatane için İçerik aynen sırmış ,siz daha önce sakın demişsiniz asıl sebep bu, onun için kullanmadım
![]() |
||||||||
sevgiler
|
||||||||
![]() |
||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|||||||
Zyrtec kullanabilirsiniz, yiyeceklerle bir alakasi yok.
|
||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|