|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2016 Saat 06:18 |
Hocam merhaba,
Oğlum 21 aylık. Su an grip. Salı günü başladı belirtiler öksürük ateş burun tıkanıklıgı hemen kulaga vurdugu için salı akşamı iliadın başladım Çarşamba akşamı gözlerde sulanma şişme vardı Ve bu sabah kalktıkki göz kirpikleri çapaktan yapişmiş açıklmıyor. Ilıksu ile temizledim 3 günü henuz tamamlamadım ancak iliadine başladıgım halde çapaklanma olması normal mi hocam? Hem iliadine devam edip geçmesse tobrased kullana bilir myim (1 mailde kullanım için 4x1 yazmıssınız) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanabilirsiniz.. Eski mailleri okuyun. Sitede ariza var. bir cevap, 3-5 dakikada gidiyor....
|
|
![]() |
|
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Hıcam bugün gribin 4. Günü
Ateş az az devam ediyor ateş çıksa bile kendinden geçiyor sonra tekrar cıkıyor Kusma var. Sadece süt içiyor. Başka bişey yemiyor. Sonrasında cıkartıyor yediklerini Gözler şiş ve kızarık. Sabahları yapışmış çapak içinde uyanıyor 4 gün olmasına ragmen hiçbi iyileşme belirtisi yok . Bal limon İçermiyorum. Serum fizyolojik. İliadin. Tobrased devam. Hergün banyo yaptırıyorum. Bunda bi sakınca var mı? Birde hocam sanki sıcak buharı öksürükte mi yapıyoruz? Bize bi faydası olur mu |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Domuz Gribi geciriyor.. Cocuklarda daha hafif seyreder. Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Gozleri icin; Tobrased kullanin. 5 gun, gunde:4x1'er damla her iki goze. 'Eski mailleri okuyun. Banyolara devam. Sicak buhari, her turlu solunum yolu hastaliginda kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Merhaba hocam,
Gribin bugün 6. Günü. Gözlerde kızarıklık şişme çapaklar bitti. (Tobrased3gün kullandım) Kusma ateş halsizlik uyku hali bitti. Sadece su an öksürük ve iştahsızlık devam ediyor Burnunda hırıltı var. Sanuyorymki akıntının yogunuluğumdan. Öksürük için sıcak buhara iliadine devam ediyorum hocam Bal limon içiremiyorum hocam 21 aylık görünce kaçıyor artık Bu süreçteki desteğiniz için çok teşekkürlker Bir gribi daha atlattık... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bal Limon yerine; 1-2 dilim, Portakal, Mandalina gibi meyvalarda ayni isi gorurler..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Kadir beyy
Hocam çok teşekkürler Dün gece 10 dk sıcak buhar yaptım. Zaten her gün sıcak duş aldırdım Su an 7.gün ve öksürük bile azaldı:) İştahı yerine geliyor Enerjisine dicek laf yok atlıyo zıplıyo zaten Ben portkal ve mandalina devam edeceğim Çok teşekürler iyiki varsiniz hocasaygılar sevgiler🙏 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|