|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuzucan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haz 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şub 2016 Saat 22:18 |
hocam, 13 aylık kızımın ateşi çarşamba gecesi 38'e çıktı, huzursuzlandı. Ertesi gun 38,5 ike dra gittik. Bogazinda kizariklik oldugu icin cpr ve lokosit bakıldı. normal degerlerde cikti antibiotiklik degil, viral bir durum üç gün peditüs kullanın dedi drumuz. Perşembe ve cuma günü peditüsü verdim ancak bu sabah cok huzursuzdu, uyumadi yemedi emmedi ama ateşi de çıkmadı. Karın ve bel bölgesinde, omuz ve burun üzerinde isilik gibi kızarıklar çıktı. İlaci vermedim. Netten baktim 6. Hastalik olabilir deniliyor. Kizarikligin gecmesini mi bekleyelim, yoksa yarın acile mi goturelim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Niye benim yazilarimi okumadan is yaparsinizki!!! 1- Bakin, nasilda olmadigi halde; "Bogazi kizarik" diyor sahtekar!!! Zaten gelen her hastaya bu lafi ediyorlar...
Tahliller normal cikinca, hic utanmadi degilmi?? Utanmazlar... 2- SAKIN:Peditus kullanmayin, oksurugu bastirir, hastaligin akcigerlere inmesine sebep olur. Ayrica da; icindeki "Fenilefrin HCL" yuzunden, hircinliklar, huzursuzluklar olur. Ayrica da; 120mg Parasetamol ihtiva eder. Parasetamol ihtiva eden diger ilaclarla (Aferin, Calpol,Parol, ParaNox, gibi) beraber verildiginde, kisa surede; asiri dozdan zehirlenmelere ve Karaciger harabiyetine sebep olur.
Butun ilaclari kesin ve benim bu konudaki yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
kuzucan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haz 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler hocam ilginize
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|