Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş karinda gaz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAteş karinda gaz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlemek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş karinda gaz
    Gönderim Zamanı: 27 Şub 2016 Saat 05:40
Merhaba hocam cogu  mailleri okudum care bulamadim mecburi yaziyorum 18 aylik 9 kg ve 74 cm boyunda erkek cocuk 3kg dogdu 1 haftadir dusmeyen atesi var pazar gunu atesi vardi 4 kez kustu ertesi gun kusma yok 3 kez cok sıvı degil ishal oldu sonraki iki gun ishal kusma yok.ateş ve gwce yarim saatte bir ağlayarak kalkti gaz ve şişkinliği vardi ve şu anda ateşi gazi ve grip arazlari var iştahsızlık hat safhada ne yapmalıyım ayrica gelisimi için de birseyler yazarsaniz sevinirim et yemez sut icmez bir anne sutu oda zaten yetmiyor oldu bitti az besleyemiyorum ve bu duruma cok üzülüyorum şimdiden teşekkürler

Düzenleyen Gamze - 01 Eyl 2017 Saat 02:34
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2016 Saat 05:53
Yedigi bir gidadan mikrop kapmis. Sakin ilac veya antibiyotik baslamayin. Ara ara su teklif edin, yeterli
olur.
Gelisimi; 1 yas cocugu cesametinde. Anne sutune ilaveten, gunde en az 600ml sut ve sutlu gida toplami
almasina gayret edin. Yemekler onemli degil.
Yukarı Dön
ozlemek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2016 Saat 06:03
Teşekkürler hocam iyi ki varsiniz 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.