|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlemek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şub 2016 Saat 05:40 |
Merhaba hocam cogu mailleri okudum care bulamadim mecburi yaziyorum 18 aylik 9 kg ve 74 cm boyunda erkek cocuk 3kg dogdu 1 haftadir dusmeyen atesi var pazar gunu atesi vardi 4 kez kustu ertesi gun kusma yok 3 kez cok sıvı degil ishal oldu sonraki iki gun ishal kusma yok.ateş ve gwce yarim saatte bir ağlayarak kalkti gaz ve şişkinliği vardi ve şu anda ateşi gazi ve grip arazlari var iştahsızlık hat safhada ne yapmalıyım ayrica gelisimi için de birseyler yazarsaniz sevinirim et yemez sut icmez bir anne sutu oda zaten yetmiyor oldu bitti az besleyemiyorum ve bu duruma cok üzülüyorum şimdiden teşekkürler
Düzenleyen Gamze - 01 Eyl 2017 Saat 02:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedigi bir gidadan mikrop kapmis. Sakin ilac veya antibiyotik baslamayin. Ara ara su teklif edin, yeterli olur. Gelisimi; 1 yas cocugu cesametinde. Anne sutune ilaveten, gunde en az 600ml sut ve sutlu gida toplami almasina gayret edin. Yemekler onemli degil.
|
|
![]() |
|
ozlemek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam iyi ki varsiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|