|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulyadavulcu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulyadavulcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 17:15 |
Merhaba Kadir Bey,
6 yaşında bir kızım var. Geçen hafta kulak ağrısı ile uyandı.Dr.götürdük kulagin icinde sıvı biriktigini ve kulak zarının hafif kızardığını söyledi. illiadin sprey duocid antibiyotik ve eksofed verdi. 10 gun sonra kulagin duyup duymadigina bakilacagini soyledi.Genelde ilaç kullanmıyorum ama bütün gece ağlayınca forumu okumak aklıma gelmedi ve ilaçları verdim. Kulak Ağrısı gecti ama kulağının az duyduğunu söylüyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz. Düzenleyen hulyadavulcu - 22 Şub 2016 Saat 21:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle o ilaclarin hicbirini kullanmayin... Eksofed; Pseudo efedrin ihtiva eden ilac oldugundan, zararlidir. SADECE: Iliadin damla kullanin.(3 gun) sonra, 1 hafta Serum fiz ile devam edin. Agri gectiginde iyilesmis demektir. Tekrar gitmeyin, size asla "kulagi iyilesmis" demezler.
|
|
![]() |
|
hulyadavulcu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulyadavulcu
Kadir Bey
Kulağının ağrısı yok fakat bugün basınç testi yapıldı foto ekleyemedim duymuyor dediği kulağının basıncı dümdüz çıktı. Dr.mometix sprey ve erdostin şurup verdi. İlaç kullanmak istemiyorum fakat duymamasi beni çok endişelendiriyor. Hala biraz sıvı varmış kulağında. Ağrı olmasa bile illiadin damla mi kullanmalıyim.ilginize çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin endise etmeyin, degil Orta kulak hadisesi, her Grip esnasinda, o cizgi duz cikar. Grip iyilesince duzelecek. Siz oyle; cizgiye filan bakmayin, onlarin tamami show!!!. Kulak agrisi; varmi-yokmu? Ona bakin!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|