Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hulyadavulcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hulyadavulcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak
    Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 17:15
Merhaba Kadir Bey,
6 yaşında bir kızım var. Geçen hafta kulak ağrısı ile uyandı.Dr.götürdük kulagin icinde sıvı biriktigini ve kulak zarının hafif kızardığını söyledi. illiadin sprey duocid antibiyotik ve eksofed verdi. 10 gun sonra kulagin duyup duymadigina bakilacagini soyledi.Genelde ilaç kullanmıyorum ama bütün gece ağlayınca forumu okumak aklıma gelmedi ve ilaçları verdim. Kulak Ağrısı gecti ama kulağının az duyduğunu söylüyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.

Düzenleyen hulyadavulcu - 22 Şub 2016 Saat 21:00
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2016 Saat 02:17
Kesinlikle o ilaclarin hicbirini kullanmayin...
Eksofed; Pseudo efedrin ihtiva eden ilac oldugundan, zararlidir.
SADECE: Iliadin damla kullanin.(3 gun) sonra, 1 hafta Serum fiz ile devam edin. Agri gectiginde iyilesmis
demektir.  Tekrar gitmeyin, size asla "kulagi iyilesmis" demezler.
Yukarı Dön
hulyadavulcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hulyadavulcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2016 Saat 12:44
Kadir Bey
Kulağının ağrısı yok fakat bugün basınç testi yapıldı foto ekleyemedim duymuyor dediği kulağının basıncı dümdüz çıktı. Dr.mometix sprey ve erdostin şurup verdi. İlaç kullanmak istemiyorum fakat duymamasi beni çok endişelendiriyor. Hala biraz sıvı varmış kulağında. Ağrı olmasa bile illiadin damla mi kullanmalıyim.ilginize çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2016 Saat 00:20
Sakin endise etmeyin, degil Orta kulak hadisesi, her Grip esnasinda, o cizgi duz cikar. Grip iyilesince duzelecek.

Siz oyle; cizgiye filan bakmayin, onlarin tamami show!!!. Kulak agrisi; varmi-yokmu? Ona bakin!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.