|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih75 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2016 Saat 23:35 |
hocam merhaba;
sizin için belki basit fakat bizi ailece çıldırtan bir sorun için yardımınıza ihtiyacım var. 4 yaşında bir oğlum var. oyun oynarken kaybetmeye tahammülü yok annesi kriz çıkmasın diye hep yeniliyor ama ben hep zorluyorum az evvel yine zorladım ağlamaktan tüm yediklerini kustu..annemiz bir saattir halı silmekle meşgul 1. bu oyun sırasında kaybetme durumundaki hırçınlık için ne yapılabilir. 2. bugünkü saçma davranışından sonra bir ceza alması gerektiğini düşünüyoruz ama öfkemize yenilip aşırıya kaçmak da istemiyoruz. bu ceza ne olmalı. 3. ceza ödül ruhsal durumlar için bize klavuzluk edebilecek önereceğiniz bir kitap var mı?zira aklımızı kaçırmak üzereyiz teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Hicbir sey yapamazsiniz, yumurtadan oyle cikti... Benim yegenimde oyle idi. 2- Bir sure; oyun oynamayin... 3- Bulabilirseniz, Is Bankasi Yayinlarindan: Prof.Dr.Atalay Yorukoglu'nun. Cocuk Ruh Sagligi kitabini alip, okuyun.
|
|
![]() |
|
fatih75 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam çok teşekkür ediyoruz yanıt için belki haddimi aşacağım ama sormadan da edemeceğim yeğeninizin yetişkinlik hali nasıl oldu peki?normal bir yetişkin gibi davrandı mı?
ben çünkü bu çocuğun gelecekteki halini düşünemiyorum. kitap için ayrıca teşekkür ederim en kısa sürede edinip okuyacağım. ellerinizden öperim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Simdi, kendini kontrol edebiliyor. En guzel yol, bir muddet onunla oyun oynamamak,ve yenilirse kizmayacagina soz alarak oynamaktir. NOT: Arada bir caktirmadan, yenilin...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Şub 2016 Saat 18:43 |
|
![]() |
|
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Çok teşekkürler hocam iyiki varsınız saygılarımla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|