|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep canan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şub 2016 Saat 16:51 |
Hocam merhabalar,
5 aylık oğlum var bu aralar çok huzursuz sanki eli devamlı ağzında salyalı elini ağzına götürdüğünde sinirlenip bağırıyor. Süt dişlerinin rahatsızlık vermediğini biliyorum fakat bu huzursuzluk neden kaynaklanıyor? Birde hocam 5 yaşında kızım var zarar veriyor diye yatağa koyamıyordum hep kucağımdaydı şimdi de yine hep kucağımda yatırınca bağırıyor kucağa alınca susuyor gezmek istiyor gülüp geziyor hani derler ya kucağa alışmış diye herhalde öyle bişe... Uyku düzeni ise gece güzel uyuyor 2 saate bir kalkıyor emiyor ama gündüz yarım saat yatıyor kalkıyor 1 saat sonra yine elini yüzüne götürüp gözlerini burnunu kaşıyıp bağırıyor bu huzursuzluğu gündüz uykusunu alamadığına bağlıyorum ...eski maillere baktım gündüz yoruyorum ama yine yarım saati geçmiyor uykusu... Hocam eli devamlı ağızda olması gözünü burnunu kaşıması bir davranış bozukluğu olamaz dimi?(oynattığın zaman gülüyor sevdiği oyuncağa uzanıp alıyor yarde dönebiliyor aynada gülüp kahkaha atıyor) Nörolojik sorunda hangi belirtiler görülebilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal bebek davranisidir. Banyo yaptiramadiginiz gun; Serum fiz ile burun temizligi yapin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|