Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - huzursuzluk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhuzursuzluk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep canan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 56
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep canan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: huzursuzluk
    Gönderim Zamanı: 09 Şub 2016 Saat 16:51
Hocam merhabalar,
5 aylık oğlum var bu aralar çok huzursuz sanki eli devamlı ağzında salyalı elini ağzına götürdüğünde sinirlenip bağırıyor.
Süt dişlerinin rahatsızlık vermediğini biliyorum fakat bu huzursuzluk neden kaynaklanıyor?
Birde hocam 5 yaşında kızım var zarar veriyor diye yatağa koyamıyordum hep kucağımdaydı şimdi de yine hep kucağımda yatırınca bağırıyor kucağa alınca susuyor gezmek istiyor gülüp geziyor hani derler ya kucağa alışmış diye herhalde öyle bişe... 
Uyku düzeni ise gece güzel uyuyor 2 saate bir kalkıyor emiyor  ama gündüz yarım saat yatıyor kalkıyor 1 saat sonra yine elini yüzüne götürüp gözlerini burnunu kaşıyıp bağırıyor bu huzursuzluğu gündüz uykusunu alamadığına bağlıyorum ...eski maillere baktım gündüz yoruyorum ama yine yarım saati geçmiyor uykusu...
Hocam eli devamlı ağızda olması gözünü burnunu kaşıması bir davranış bozukluğu olamaz dimi?(oynattığın zaman gülüyor sevdiği oyuncağa uzanıp alıyor yarde dönebiliyor aynada gülüp kahkaha atıyor)
Nörolojik sorunda hangi belirtiler görülebilir?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118425
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2016 Saat 18:57
Normal bebek davranisidir. Banyo yaptiramadiginiz gun; Serum fiz ile burun temizligi yapin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.