Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cilt
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumcilt

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cilt
    Gönderim Zamanı: 08 Şub 2016 Saat 19:33

Hocam bu bebeğin resmini 20 aralıkta (4 aylıktı)ilk gönderdiğimde ;sağlı sollu pütürüklüydü.Siz".Önce sıcak tutmaya bağlı döküntü olmuş ,uygunsuz kremler kullanınca o hale gelmişti ve ultralan pomat 2x1 kullansın demiştiniz .Bende annesine iletmiştim.Fakat kremi bulamayınca kullanmamış banada dönmedi ŞİMDİ BU HALE GETİRMİŞLER.bana bu resmi gönderdiler yakından görmedim.
NE YAPSINLAR? 5.5 aylık.kız bebek.
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2016 Saat 02:39
Once bu zamana kadar ne halt etmisler, onlari bir anlatsinlar, ondan sonra caresi gelir.
Yukarı Dön
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2016 Saat 11:37
   Kadir hocam.Anneyle konuştum.Adını hatırlamadığı bir krem vermiş 3 gün kullanmış geçince bırakmış.Sonra bu hale gelmiş.Diğer yanağındada kuru pütürüklü varmış.
Bebek dün gece çok ağlayınca sabah doktora(cilt doktoru)götürmüşler ve çorba ilaçları dayamış 5 aylık bebeğe Nasreddin hoca gibi YA TUTARSA misali.
TEŞHİS: İLTİHAPLI EGZAMA
Verilen ilaçlar + kullanma saatleri

Anneye akşamı beklemesini ilaçları kullanmamasını söyledim.Bebeğe bir tadavi rica ediyor ve Allaha birkez daha şükrediyoruz VARLIĞINIZ için.

Düzenleyen kıvanç - 09 Şub 2016 Saat 12:12
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2016 Saat 18:48
Aynen oyle... Hangisi iyi gelirse...
Sadece; Fucidin krem, gunde:2x1 (yikanirsa, tekrar) surun.
Kabuklar gittikten sonra; Prednol-a;  gunde:2x1, cok ince bir tabaka surun. (5 gun)
1 hafta hicbir sey surmeyin. Sonra konusalim.
Yukarı Dön
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2016 Saat 18:55
Tamam hocam .diğer yanağa ne sürsünler sadece pütürüklüymüş.
Çok sağolunuz.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2016 Saat 19:00
Resimde obur yanak gorulmiyor, bir sey diyemiyecegim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.