|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2016 Saat 19:33 |
![]() Hocam bu bebeğin resmini 20 aralıkta (4 aylıktı)ilk gönderdiğimde ;sağlı sollu pütürüklüydü.Siz".Önce sıcak tutmaya bağlı döküntü olmuş ,uygunsuz kremler kullanınca o hale gelmişti ve ultralan pomat 2x1 kullansın demiştiniz .Bende annesine iletmiştim.Fakat kremi bulamayınca kullanmamış banada dönmedi ŞİMDİ BU HALE GETİRMİŞLER.bana bu resmi gönderdiler yakından görmedim. NE YAPSINLAR? 5.5 aylık.kız bebek. |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once bu zamana kadar ne halt etmisler, onlari bir anlatsinlar, ondan sonra caresi gelir.
|
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam.Anneyle konuştum.Adını hatırlamadığı bir krem vermiş 3 gün kullanmış geçince bırakmış.Sonra bu hale gelmiş.Diğer yanağındada kuru pütürüklü varmış.
Bebek dün gece çok ağlayınca sabah doktora(cilt doktoru)götürmüşler ve çorba ilaçları dayamış 5 aylık bebeğe ![]() TEŞHİS: İLTİHAPLI EGZAMA Verilen ilaçlar + kullanma saatleri Anneye akşamı beklemesini ilaçları kullanmamasını söyledim.Bebeğe bir tadavi rica ediyor ve Allaha birkez daha şükrediyoruz VARLIĞINIZ için. ![]() ![]() Düzenleyen kıvanç - 09 Şub 2016 Saat 12:12 |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen oyle... Hangisi iyi gelirse...
Sadece; Fucidin krem, gunde:2x1 (yikanirsa, tekrar) surun. Kabuklar gittikten sonra; Prednol-a; gunde:2x1, cok ince bir tabaka surun. (5 gun) 1 hafta hicbir sey surmeyin. Sonra konusalim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam .diğer yanağa ne sürsünler sadece pütürüklüymüş.
Çok sağolunuz. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimde obur yanak gorulmiyor, bir sey diyemiyecegim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|