|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neslimovie ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2016 Saat 00:27 |
Kadir Bey kolay gelsin. Oğlum 5 aylık. 2 ay once El tırnaklarını keserken köşelerini sivri bırakmışim, kızarıklık ve şişlik oldu. Bactroban surdum kızarıklık geçti ama şişlik geçmedi. Bıraktim uzasin diye. Sadece torpuluyorum. Ama yine kizardi ve sis hiç geçmiyor. Fucidin kullandım. Yine kızarıklık geçiyor ama sis inmiyor. Ne yapmalıyım. Sekundum ASD ve VSD si var. 6. ayinda eko cekilecek tekrar .Enfeksiyondan çekiniyorum. Allah razı olsun.
![]() ![]() Düzenleyen Gamze - 06 Şub 2016 Saat 00:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O sizin uyguladiginiz "tedbir" AYAK tirnaklari icindir. El tirnaklarini kesin, sonra isterseniz , bir tedbir; Batticon surun. Sislik, zamanla kaybolur. Kizariklik olmadigi surece onemli degildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|