Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip ve topukta ağrı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip ve topukta ağrı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip ve topukta ağrı
    Gönderim Zamanı: 30 Oca 2016 Saat 11:03
Hocam, Ocak ayı başında 32aylık kızım ağır bir grip geçirmişti. 2 haftası baya ağırdı, burun akıntısı tam geçti detken perşembe günü tekrar ateş başladı. Halsizlik, sürekli uyku hali var ama geçen seferki kadar değil. Ayrıca ateşliyken bir kaç kez terledi ki bu da iyi bir şey sanırım..Sürekli karnım ağrıyor diyor. Balgamlı öksürük var en baştan, öğürüp kusacak gibi oluyor, ama kusmuyor. Şimdi de sağ ayak topuğunu gösterip acıyor, yürüyemiyorum diyor. Görünürde bişey yok, belki belli belirsiz bi kızarıklık..gripten dolayı olan bir ağrı mıdır? Doktora gidelim mi?

İliadine izin vermiyor zar zor yapmaya çalışıyorum, şurup içmediği için de ateş çok rahatsız ederse Paranox fitil koyuyorum. Bir şey de yemiyor su ve adaçayı içiryorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2016 Saat 18:27
Domuz Gribi geciriyor, bu konu ile ilgili mailleri okuyun.
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2016 Saat 20:33
Gripten çok basamıyorum demesi endişelendirdi beni hocam..Sağ topuğunu gösteriyor baktım bir şey yok.?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2016 Saat 08:00
Okusa idiniz ogrenirdiniz... Bazi Virutik enfeksiyonlarda, sinir uclari tutulur ve hasta basamaz. Istirahattan baska bir sey yapilmaz, kendiliginden duzelir.
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2016 Saat 15:14
Teşekkürler hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.