|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynepkerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynepkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Oca 2016 Saat 10:48 |
Merhabalar kadir hocam sabah soru sormuştum farklı yazılarınızı okuyunca biraz korktum oglum 9 kasım 2015de strepA pozitif çıkmıştı crp de 19. 1adet deposilin yapıldı ateşi düştü sonra buzamana kadar birsey yoktu 16 Ocak 2016 Cumartesi mide bulantısı ateş bacak ağrısı oldu 1 kere kustu mide bulantısı bacak ağrısı 1 -2 gün devam etti ateşi bugün düştü doktorlara güvenmediğim için ve gereksiz antibiyotik kullanmamak için götürmedim 1 kere sadece calpol verdim ama sizin beta mikrobu ile yazılarınızı okuyunca biraz korktum sizce beta olsa ateş düştüğü halde vücuda zarar verir mi iştahı cok kapanmadı cok hafif öksürük ve biraz bogaz ağrısı oldu test yaptırayım mı betanın ilaçsız Geçme ihtimali yokmu?
|
|
![]() |
|
Zeynepkerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynepkerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerçi hocam hala biraz ateşimiz var gibi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agizda pis koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, zaten Streptokok dahil, hicbir bakteriel hastalik yok demektir. Ates+Koku+Pas+bulanti-kusma beraber olunca; Strep[-A Testi yaptirin. Bu konuyu, yeniden okuyun... "Beta" diye bir mikrop yoktur..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Oca 2016 Saat 18:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|