|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hiroşum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2016 Saat 11:47 |
Hocam merhabalar özellikle antibiyotik kullanimi sonrasi ve normalde de probiyotik kullanma konusunda fikrinizi almak istedim.Hocam bir de oğluma balik yediremiyorum eczacimiz Nogrip balik yağını önerdi.size sormadan almak istemedim.
.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Probiyotikler: Barsaklarimizdaki, dogal bakteriler olup, saglam ve saglikli bir kimsenin kullanmasi gerekmez. 2- Antibiyotik kullanim sonucu; bu dogal bakterilerin kaybolmasi ile olusan, inatci ishallerin tedavisinde, kullanilabilirler.. 3- Probiyotikler; azalmis olan bu bakterileri yerine koyarak, barsak yuzeyindeki bagisikligi takviye ederler.. Normal bagisikligi daha ust seviyelere cikaramazlar. 4- Probiyotikler, SADECE, barsak cidarlarinda is gorurler. Barsak cidarinda zaten yeterli Probiyotik bakteri varsa; oldugu gibi atilirlar.. 5- Probiyotik bakterileri; "Bebek Gazi" ile en ufak bir ilgileri bile yoktur. Grip veya Solunum yolu hastaliklarinda da bir ise yaramazlar. 6- Antibiyotik yaninda, Probiyotik alimi hicbir ise yaramaz, zira Antibiyotikler bu bakterileri de yok ederler. 7- Yogurt; en dogal en ucuz ve en yararli Probiyotiktir. Balik yeme mecburuyeti diye bir sey yoktur. Orta Asya'da pek cok ulke insani, hayati boyunca, 1 gram balik yemiyor.. Sakin bu gibi; "tuccar" eczacilarin gazina gelip, boyle balik yaglari ile ugrasmayin. SAHI; bu Probiyotikler ilk ciktiginda, "-Ben hastalarima mikrop vermem.-" diyen geri zekali Prof. lar ne oldu?? Dilleri degil kendileri bir yerlerine kactilar...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Oca 2016 Saat 18:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|