|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tutu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2016 Saat 23:38 |
Kadir bey iyi akşamlar. Kızım bugün biraz rahatsızlandı. Gribal sanırım.Burun tıkanıklığı, arada bir yükselen ateş, öksürük. Bunlara alışkınız ama çok kötü başım dönüyor diyor. Gözlerini açamıyor,açınca daha kötü dönüyormuş. Yuvarlak cisimler görünce içinde dönüyormuşum gibi oluyor diyor.Yaşı 8. Korktum. Neden olabilir,acile gitsek mi. İliadin damlattım sabah,akşam bu arada.Birde eşimin ısrarıyla bir ölçek nurofen çocuk şurubu
|
|
![]() |
|
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benîm kızımda 8 yasında bir haftadr hafif bır grıp gecırıyor. Tam gectı derken dün ve bugun ateşlendı. Bugün cok başı agrıyormuş. Acaba bı yıl ki grip virüsünn cocuklar üzerinde böyle bir etkisi mi var? Başı cok agrıtınca calpol vermk zorunda kaldım. Biz de iliadin damlatalım mı??
Düzenleyen Didemerve - 04 Oca 2016 Saat 01:41 |
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Domuz gribi(H1N1) geciriyorlar. Bu sene bu virus, direncini cok arttirdi. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
tutu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baş dönmesi ve mide bulantısıda domuz gribi belirtisimi Kadir bey. Hafif ateşi var, ama başının dönmesinden başını kaldıramadığını söylüyor, gözlerini kapatıyor hep, bide öksürük perişan oldu çocuk. Bir kan tahlili yaptırsak mı, başka bişey olmasın korktum 2 gündür başım dönüyor deyince. Domuz giribide tehlikeli sonuçta, lütfen bize bir yol gösterin.
|
|
![]() |
|
Kadir bey, tekrar yazıyorum ama baş dönmesi nörolojik bir sorun olabilir mi,gözlerinin içide kanlandı, ama öksürme ve ateş bailayana kadar da böyle bir sorun yoktu. Ne yapacağımızı bilemiyoruz,baş dönmesi , mide bulantısı için bir ilaç mı alsak, doktora mı götürsek.Lütfen yardım edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Arazlar, Domuz Gribi arazlari. Emin olmak isterseniz, bir Tam Kan Sayimi yaptirin, WBC:17'den yuksek gelirse, antibiyotik gerekir. Eski mailleri okuyun yoksa suallerinizin arkasi gelmeyecek.
|
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
hocam bu grip niye hortladi boyle agir olarak
nere ye baksam agir grip vakais goruyorum ates ve kusma olunca kesin domuz gribi demi ? her sene asiliydik bu sene hiç aklima gelmedi çocuklarimi ben deilde sanki siz buyuttunuz gibi her deidginizi yaptim, eve sokmayin dediginiz ilaçlari bi kere bile sokmadim dogduklarindan beri boyle bagisikliklari çok saglam yakalansalar yinede agirmi atlatirlar:( Düzenleyen MaRaL - 05 Oca 2016 Saat 00:13 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Her sene; Aralik-Ocak aylarinda Gripler havalar soguyunca, siddetlerini arttirirlar. 2- 2009'da ilk Domuz Gribi basladiginda, Ulke capinda asilanma yapilmadigi icin, Turkiye gibi asi aleyhtari politikacilari olan ulkelerde; Grip agir seyreder. 3- Domuz Gribi, eriskinlerde, bilhassa yaslilarda agir seyreder... Cocuklarda, hafif seyir gosterir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|