Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - baş dönmesi acilll
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbaş dönmesi acilll

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tutu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 81
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tutu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: baş dönmesi acilll
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2016 Saat 23:38
Kadir bey iyi akşamlar. Kızım bugün biraz rahatsızlandı. Gribal sanırım.Burun tıkanıklığı, arada bir yükselen ateş, öksürük. Bunlara alışkınız ama çok kötü başım dönüyor diyor. Gözlerini açamıyor,açınca daha kötü dönüyormuş. Yuvarlak cisimler görünce içinde dönüyormuşum gibi oluyor diyor.Yaşı 8. Korktum. Neden olabilir,acile gitsek mi. İliadin damlattım sabah,akşam bu arada.Birde eşimin ısrarıyla bir ölçek nurofen çocuk şurubu
Yukarı Dön
Didemerve Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemerve Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 00:55
Benîm kızımda 8 yasında bir haftadr hafif bır grıp gecırıyor. Tam gectı derken dün ve bugun ateşlendı. Bugün cok başı agrıyormuş. Acaba bı yıl ki grip virüsünn cocuklar üzerinde böyle bir etkisi mi var? Başı cok agrıtınca calpol vermk zorunda kaldım. Biz de iliadin damlatalım mı??

Düzenleyen Didemerve - 04 Oca 2016 Saat 01:41
Selinserranınannesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 07:59
Domuz gribi(H1N1) geciriyorlar. Bu sene bu virus, direncini cok arttirdi.
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
tutu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tutu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 18:06
Baş dönmesi ve mide bulantısıda domuz gribi belirtisimi Kadir bey. Hafif ateşi var, ama başının dönmesinden başını kaldıramadığını söylüyor, gözlerini kapatıyor hep, bide öksürük perişan oldu çocuk. Bir kan tahlili yaptırsak mı, başka bişey olmasın korktum 2 gündür başım dönüyor deyince. Domuz giribide tehlikeli sonuçta, lütfen bize bir yol gösterin.
Yukarı Dön
tutu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tutu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 18:50
Kadir bey, tekrar yazıyorum ama baş dönmesi nörolojik bir sorun olabilir mi,gözlerinin içide kanlandı, ama öksürme ve ateş bailayana kadar da böyle bir sorun yoktu. Ne yapacağımızı bilemiyoruz,baş dönmesi , mide bulantısı için bir ilaç mı alsak, doktora mı götürsek.Lütfen yardım edin
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 00:10
Arazlar, Domuz Gribi arazlari.
Emin olmak isterseniz, bir Tam Kan Sayimi yaptirin, WBC:17'den yuksek gelirse, antibiyotik gerekir.
Eski mailleri okuyun yoksa suallerinizin arkasi gelmeyecek.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 00:13
hocam bu grip niye hortladi boyle agir olarak
nere ye baksam agir grip vakais goruyorum
ates ve kusma olunca kesin domuz gribi demi ?
her sene asiliydik bu sene hiç aklima gelmedi
çocuklarimi ben deilde sanki siz buyuttunuz gibi her deidginizi yaptim,
eve sokmayin dediginiz ilaçlari bi kere bile sokmadim dogduklarindan beri boyle
bagisikliklari çok saglam
yakalansalar yinede agirmi atlatirlar:(

Düzenleyen MaRaL - 05 Oca 2016 Saat 00:13
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 00:30
1- Her sene; Aralik-Ocak aylarinda Gripler havalar soguyunca, siddetlerini arttirirlar.
2- 2009'da ilk Domuz Gribi basladiginda, Ulke capinda asilanma yapilmadigi icin,
Turkiye gibi asi aleyhtari   politikacilari olan ulkelerde; Grip  agir seyreder.
3- Domuz Gribi, eriskinlerde, bilhassa yaslilarda agir seyreder... Cocuklarda, hafif seyir gosterir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.