|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samirasu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2015 Saat 04:28 |
Hocam merhaba
3 haftadir tum aile oksuruk nezle gecirdik Birbirimize bulasip durdu Kizim 3.5 yasinda boy ve kilo normal beslenmesi duzenli 3 gun once aniden atesi yukseldi 12 saatte bir dolven verdim dun cok iyiydi vermedim bisey Bugun hapsiriyordu sicak banyo yaptirdim Oksuruk ve geniz akintisi basladi gece de bagirip sayiklayinca uyandim Sadece gogus bolgesi ve sirti yaniyor Hocam sizden baska doktorumuz yok cok sukur grip ates oksuruk her zaman geldi gecti Bu defa tekrarlayan ve bolgesel ates olmasini anlamadim normal midir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acik bolgelerden isi kaybi oldugundan, sadeec gogus ve sirtta ates olmasi normaldir. grip geciriyor, farkli bir sey yapmayin. Herhalde ben izinde iken, duzelmistir...
|
|
![]() |
|
samirasu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam sizi beklerken atlattik cok sukur. Eski mailleri okuduk okuduk okuduk 😊
Hocam eski mailleri okurken dikkatimi dildeki pas mevzusu cekti. Ben dilde pas olayini pas rengi yani kahverengi vb saniyordum beyaz bir tabaka olduguna sahit oldum fotolarda hocam eger sozkonusu beyaz tabakaysa benim cocuklarimda da oluyordu gecmis hastaliklarimizda Yine de dogduklarindan bu yana calpol veya dolven disinda bisey kullanmadim. Bundan sonrasi icin atesli hastaliklarda dildeki pas olayini aciklarsaniz cok sevinirim. Saygilarimla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ATES olacak, yaninda pis bir AGIZ KOKUSU olacak, dildeki pas; o zaman onemli olur. Her atesi dusurmek zorunda degilsiniz. Ates, bagisikligi calistirir. Atesli kaldiginda, hastalik daha kisa surer. Turk doktorlarina kulak asmayin. Ates hakkindaki dogrulari soylemek, islerine gelmiyor. Hastalari ates ile korkutmanin ; onlar icin, dayanilmaz bir cazibesi var.. Tamamen duygusal....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyiki varsiniz. Siz tatildeyken hastaligimizin 5. gununde doktora gittik hastaneler tiklim tiklim doluydu. Dr genel muayeneden sonra cigerleri bogazi temiz deyip atesi icin 2 canta ilac yazdi. 15 aylik bebegime yazdigi surupun uzerinde 12 yasindan kucukler kullanamaz yaziyordu. Ilaclari eczanede birakip receteleri iptal ettim. Bir calpol alip ciktim aglayarak. 3 gun daha ates dusmeseydi kan testine gidecektim. Cok sukur 1 haftada normale donduk
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gecmis olsun... O gordugunuz hastalarin cogu; verilen gereksiz ilaclari kullanan zavallilar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|