|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
imbatela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2015 Saat 10:56 |
merhaba doktor bey. ben öğretmenim geçici görevle gittiğim yerde okuması yazması olmayan bi anneyle karşılaştım.benim kızımdada kabızlık olması nedeniyle sohbet ettik. sütü olmadığından mama kullanmış.ölçekleri yanlış anlamış bir ölçek su bir ölçek mama yerine iki ölçek mama kullanmış. şimdi korkuyor karaciğerine yada başka yerlerine zararı olmuşmu diye.7-8 ay böyle kullanmış. paraları olmadığı için hastaneyede götüremiyorlar.çocuğa bişey olmuşmudur.ne yapmaları gerekiyor. teşekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4. aydan sonra, kasikla toz mama yedirse, gene bir sey olmaz... Ilk 4 ay muhimdir. Onda da, kabizlik olur, karacigerde bir sey olmaz.
|
|
![]() |
|
imbatela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkur ederim.hemen ileteceğim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|