|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
codesdi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2015 Saat 01:04 |
Merhaba Kadir Bey,
3 aylık bebeğimi emziriyorum. Bana kemik iliği ödemi teşhisi konuldu MR cekilerek. Şu an istirahat ediyorum ve Voltaren SR kullaniyorum günde 1 kez 75 mg. Acaba emzirmemde sakınca var mı? Ortopedist emzirme dedi doğum doktorum emzirebilecegimi söyledi. Sizin görüşünüz benim için çok önemli. Daha önce kulak arkasındaki bezeler ve kafasındaki kulaklarındaki konaklanma, ciltteki sivilcelenmesiyle ilgili görüşmüştük ve tavsiyelerinize uyduk ve söylediginiz pomatla da hemen netice aldık. Vücudundaki döküntüler devam ediyor. Cildi cok kuru, daha seyrek yıkamaya başladık. Cildi cok kuru ve kırmızı. Pullanmaları da var. Sizce ne yapmalıyız. Şimdiden tesekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117743 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- "Kemik iligi odemi" diye bir hastalik yok... Sizi isletmisler!! MR cekilmesi? "Tamamen duygusal" !!! 2- Voltaren kullanirken, emziremezsiniz. Agriniz varsa, Minoset tablet alin. 3- Cilt kurulugu icin, Vaselin surun.
|
|
![]() |
|
codesdi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Femur başı avasküler nekroz ilk evre yada osteopeni
Hocam MR da kemik sıvı dolu görünüyor, henüz kıkırdak saglam. Sizce nedir hocam topallıyorum ve kalcadan bilege kadar ağrim oluyor Peki Brufen kullanırken emzirebilir miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117743 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" Femur başı avasküler nekroz ilk evre yada osteopeni" Bu teshisler olabilir!!!! de, Kemik iligi odemini kim uydurdu??? 1- Bu durum, bazi Viral enfeksiyonlardan sonra gorulebiliyor, kendiliginden duzelir.
2- Aseptik kemik nekrozu icin, pek cok kereler, yuksekten atlamaniz gerekir.. Pek yasiniz uymuyor. 3- Osteopeni; Kadin Atletlerde olabiliyor.. Atletizm ile ugrastinizmi?? 4- Brufen kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Hocam, bana hamilelikten kaynaklı yada travmatik bir olaydan kaynaklanmış olabileceğini söylediler. 1 yıl önce tam kuyruk sokumu üstüne düşmüştüm sert zemine fakat düşme sonrası röntgende herhangi bir kırık gözlenmemisti. Aseptik nekroz ilk evre isem hastalığın pek de yavaş ilerlemediğini belirterek, tam tespiti için sintigrafi cektirmemi istedi doktor. O zaman bebegimi 1 gün emziremeyecegimi söylediler. Sizce sintigrafi cektirmeli miyim? Eğer nekroz ise iyileşmem mümkün mü? Atletizim ile uğraşmadım, az spor yapan biriyim. Hamilelikte de 22 kg almıştım 10 kg hala üzerimde :(
Düzenleyen codesdi - 11 Oca 2016 Saat 06:58 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acil olan bir durum degil. 1-2 ay istirahat edin, gecmezse, o zaman tetkileri yaptirin.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim Hocam sağolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|