|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semracemre ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 13:06 |
![]() |
|
![]() |
|
semracemre ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
kadir bey kızım Eylül/ 2013 doğumlu. Kilo 12,5 . Daha öncede aynı konuda size başvurmuştum. Sorunumuz yemek yemiyor. Sipraktin kullanmıştık. Yaklaşık 2,5 ay sürdü bu döngü. 1 aydır düzelmiştik. Fakat son 1 aydır beslenmesi çok kötü günde 600ml süt ve biraz meyve. Bunun dışında hiç birşey yok.Kaşığı, Krakeri abur cuburu herşeyi reddediyor. Yine sipraktin verelim dedim çok huysuz ve hırçın oldu, eski maillerden gördüğüm kadarıyla %5 olabiliyor bırakın demişsiniz. 5 gün kullandım ve bıraktım. Çok uzun oldu süre 1 ay olunca kilo da kaybedince çocuk doktoruna götürdüm. Kan ve idrar tahlili istedi. Kan tahlili sonuçlarını gönderdim hocam değerlendirirmisiniz. Kızım 6 aydır hiçbir şekilde et almıyor. Et tüketimini vurguluyorsunuz. Bu durumda ne yapmalıyım. Doktor hanım 1 ay daha yemezse demir şurubu vericem dedi. Siz ne diyorsunuz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
İdrar tahlilini henüz yaptırmadım. Yaptırmalımıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Tahlil raporu; sahte!!! 2 yas cocugunun kan degerleri yanina; "Birim Referans Araligi" olarak, ERISKIN degerleri yazilmis. 2- Kizinizda;
ne antibiyotik gereken bir durum var, nede Kansizliga yatkin bir durum var.. Doktor sadece bu sahte rapora bakarak boyle ahmakca yorumlar yapmis, hicbirine inanmayin. 3- Idrar tahlili filan gerekmez, sacmalamisnlar. IYE bulgularini bilmiyorlarsa, ogrensinler.. 4- 500 gram fazlasi var. Bosverin... Et olarak; sucuk, pastirma, doner veya lahmacun deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|