|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eldem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2010 Konum: EV HANIMI Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2015 Saat 09:00 |
Merhaba oğlum tam 6 yasında. Ilkokul 1 de su an. Okullarında kkk ve dbt-ipv iki aşı oldular dün. Fakat ben çocuğa gecen sene yanı 2014 şubatta kkk yaptırmışım. Su an panık yaptım. İkinci kez birer sene arayla kkk aşısı yapılması bir sıkıntı verırmı cocuga.iki Aşı da dun yapıldı. Bugün cocugun atesı var 38 gıbı. Normalmıdır. Ne önerirsiniz???
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117837 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic merak etmeyin, cocugunuza onumuzdeki senelerde de, daha cooooooooooook KKK asilari yapilacak.. Zira, ne kayit tutuyorlar, nede ailelere asi karti veriyorlar. Ha babam, de babam, "kampanya"!!! Emin olun, ne yaptiklarindan, niye yaptiklarindan, kendilerinin bile haberi yok... Boyle Hukumetin, boyle Saglik sistemi olur.. Sizlerde boyle ense(!) oldugu surece daha bu millet cok tokat yer. Koyun gibi hicbir yanlisa itiraz etmeyen bir millete bu bile cok..
Asi atesi 1 gun surer. Uzamaz. Asi yerinde, kizariklik, agri varsa, soguk tatbiki yapin. Asinin zarari olurmu? Sadece cani yandi.. |
|
![]() |
|
eldem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2010 Konum: EV HANIMI Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu aşı mevzusunu anlayamadım gitti. Aşı yaptırmakmı mantıklı yaptırmamakmı. Su an bazı doktorlar hiç aşı yapılmaması falan gerektıgını savunuyorlar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117837 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktorlar; kendilerine daha fazla is cikarmaya calisan sahtekarlar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|