Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ucuk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUcuk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hilallll Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hilallll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ucuk
    Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 08:23
Selamlar 5 ayını bitirmesine oğlumun 5 gün kaldi.birkaç gundur bende çok küçük bir ucuk vardı kasiniyordu bu sabah oğlumun bıyık bölgesinde küçük küçük sivilce gibi noktaciklar görüyorum maalesef ucugu ona da bulastirdim sanıyorum zovirax kullanabilir miyim bebeğim için.elleri surekli agiz etrafında başka yerlere bulaşmaması için ne yapabilirim 

........
Yukarı Dön
barbaros430 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 135
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 10:12
merhaba,
bende konuyu aratırken bugün mesaj yazıldığını gördüm
benim oğlumda 4 yaşında bir haftadır aynı şekilde bıyık kısmında küçük küçük kabartılar var pütürlü pütürlü bazen sönüp bazen çoğalıyor.bizde yok ama kreşte vs başkasından bulaşmış bir şey olabilir mi.kaşınmıyor ve ona acı vermiyor.ne sürelim hocam yada hiç ellemeyelim mi.
teşekkürler
saygılar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117335
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 18:30
Hemen Zovirax veya Asiviral Ucuk Kremi baslayin, 4 saatte bir ufak pirinc kadar surun, gece 1 kere surmeyin.
Yukarı Dön
Hilallll Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hilallll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 18:36
Yutmasi veya gozune surmesi söz konusu olursa ne yapayım 5 aylık bebeğim icin 

........
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 21:57
Insaf!!!!! Pirinc tanesi kadar diyorum...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 23:41
Hocam ben ne yapayim.size gunduz yazmistim onunla ilgisi varmi bilmiyorum.oglum suan 40 derece atesli.baygin bit sekilde yatiyor.ilac vermedim.kawasaki gecmisimiz var korkuyorum lutfen acil cvp yazin hocam
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2015 Saat 02:01
Hocam su saat oldu ates hala dusmedi.bir uyuyor bir uyaniyor.en son basim cok agriyor diye aglayarak uyandi ve o anda kustu.korkuyorum hocam uykusunda sayikliyor.hala ilac vermedim.sabah kan tahlili yaptirip size yazicam.ama bu bas agrisi ardindan kusma ve hala dusmeyen ates beni korkutuyor.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2015 Saat 07:06
Korkacak bir durum yok.. Olanlarin zaten hepsinin asisi var.
Agizda pis koku ve dil ustunde pas yoksa, Antibiyotik gerekemez. Ates yaninda, agrilar da oldugunda, ates dusurucu kullanin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.