|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulya125 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 10:20 |
merhaba hocam
20 aylık kızım 20-25 gundur oksürük ve burun akıntısı tıkanıklıgı vardı. sonra bırden grip belırtılerı arttı. burun su gıbı akmaya başladı hapsırık başladı gözleri kızardı. grıbı yenıler gıbı oldu. arkasından ishal kusma. sımdı gunde 5-6 kez ishal, 1-2 kezde kusuyor. grip öksürükte devam edıyor.
1. hıc bırsey yapmıyoruz muz patates yedırmeye calısıyorum ama iştahsız yemiyor. bugun gazoza asprin denedık. 100 mg asprin yarım koydum doğrumu gunde 1 mı yapayım gazozlu asprını? 2. domuz grıbı ömürde bır kez mı olur. gecen senede boyle olmustu çunku? 3. 20-25 gundur öksürüyor. ona hala çare bulamadım lımon bal cok işe yarıyor. ama geçici. içtiği zaman şak kesıyor. ama yıne bı kac saat sonra öksürük başlıyor. başka bı çaremız varmı? etraftan cok kötü öksürüyor falan lafları duyuyoruz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Evet, Domuz Gribi, Domuz Gribinin 6-7 farkli cesiti vardir.
2- SAKIN: O uydurma, Aspirinli Gazoz sacmaligini yapmayin. 3- Dedigim gibi; 6-7 cesiti var. 4- Acele etmeyin, "etraf" hic bir 'halt' bilmez, onlar; zamaninda doktor kazigi yemis; Aferin,Peditus, Asist,zaditen gibi ilaclari kullanmis enayilerdir. BAK: Sahtekarligin 3 Safhasi.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|