|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2015 Saat 23:15 |
merhaba hocam kizim 7 yasini 2 ay geçti
130 cm boy , 25 kg su an son iki senedir 23-24 arasi gdiip gelirdi ( boy hiç durmadi hep uzadi devamda ediyor ) son gunlerde i$tahi baya açik :) o 1 kg yuda muhtemelen son ayda aldi su an surekli ne yesem derdinde dönüp duruyor evde ![]() çevremde goruyorum 9-10 yas cocuklar 45-50 kg , anneler uzuluyor bisey yapamiyolar bizim sonumuzda oyle olsun istemiyorum,ne yesin bu çocuk da kilo almasin diger çocuklar gibi olmasin :( eve hiç bisekilde mayva suyu, mesrubat, cips almiyorum .. sekeride arada tadimlik verrim hazir gida biskuvi kek tarzi seyleri aliyorum maalesef onun onune pek geçemiyorum sutu yogurdu sever içer, meyva sebze balik kofte sevmedigi yok ![]() aslinda sizin dediginiz gibi besleniyor sayilir tela$lanmakda haksizmiyimki .. bide 130 cm boy için kaç kg ya hakkimiz var :) ( 10 yas kiyafeti giyyor bel kisminda sorun yasasakda : ) ) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim anlattigim gibi besleyin, bir problem olmaz.. Ayricada, her cocuk ne kadar yerse yesin, sisman olmaz. Biraz; yapisaldir, soya cekimdir.
|
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçektenmi hocam :))) çok sevindim inanin :)
ailede yok oyle asiri kilolu obezite seviyesinde kisiler :) rahat birakiyimda yesin çocuk o zaman ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|