Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BİBERONU  ALMIYOR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBİBERONU ALMIYOR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DERYABENCE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: BİBERONU ALMIYOR
    Gönderim Zamanı: 16 Kas 2015 Saat 20:13
  • Merhaba  kadir hocam.  Sayenizde  çok sağlıklı  33 aylık bir oğlum  var.  Sizin tavsiyelerinizle büyüttük. 
  • 70 gün önce bir erkek bebeğimiz daha dünyaya geldi. 
  • 53 cm 4 kilo doğdu. Benim rahatsızlığım nedeniyle biberona alıştı malesef. Bende mama vermemek için anne sütünü sagarak veriyorum. Günde 600 ml anne sütü 150 ml de mama içiyor.  3 gün öncesine kadar çok güzel yiyen bebegim şimdi biberonu  ağzına bile sokmak istemiyor.  Yemesi  yarı yarıya düştü. Yediğini de ben zorla yediriyorum. 5 saat aç kalsa bile ağzını açmıyor. 
  • Bugün ki kilosu 7150 boyuda 63 cm.
  •  Bu kadar küçük bir bebek yemek yemeyi neden reddeder?
  • Ve gün içinde ne kadar anne sütü alması yeterli olur?
  • Gelişimini değerlendirebilirmisiniz. 
  •  Cevabınız için şimdiden teşekkürler. ..
Derya
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119511
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2015 Saat 21:58
7150gram: 5.5 aylik kilosudur... Baska bir sey dememe gerek varmi???

Asiri beslediginizden, obeziteyi onlemek icin, bunyesi istahsizlik yaratiyor.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2015 Saat 00:17
  • Çok teşekkürler hocam. 
Derya
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 20:31
  • Kadir hocam oğlum tam 3 aylık oldu ama 
  • 4000 gr doğdu 
  • İlk ay 1600 gr - 5600 oldu
  • İkinci ay 1200 gr aldi- 6800 oldu
  • Üç  aylık 500 gr aldı -7300 oldu
  • Hocam bu kadar farkli kilo alması nedendir?
  • Birde anne sütünü  biberonla veriyorum son 1 haftadır günlük toplamda en fazla 500 ml yiyor. 
  • Ne yapmalıyım bu kadar yemesi yeterli mi? Hocam ne yapmaliyim

Derya
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119511
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2015 Saat 06:55
Zira anormal kilo alisi var.. Bunye kendisini toparlayabilmek icin, istahi, gecici bir sure azaltacaktir. Ilk sayfadaki; 'Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.
Su anda; 1.1kg fazlasi var. 5.5 aylik kilosunda.
O kadar yemesi, simdilik yeterli.. 3 aydir yediklerine sayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.