|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
celalberraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı celalberraa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2015 Saat 14:42 |
merhabalar hocam benim 3 ay 10 günlük kızım 3 gündür sürekli kusuyo bu günde soğuk terliyo ve bu günde emerken kusmaya başladı bide uykusunda sürekli huzursuz biz gaz için sap simplex kullanmaya başladık doktor kontrolünde olmadan aldık bu damlayı bi problem olurmı bide benim ayağımda yara çıktı ve doktor bana klamoks 1000 mg fito krem ve batticon verdi bunlarda çocukta yan etki yapmış olabilirmi doktora emzirdiğimi söylemiştim yinede çocukta bu problemler çıkınca tedirgin oldum cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni Antibiyotigi bebeklere bile veriyorlarda, onlar kusuyormu imis???
Sakin SabSimplex kullanmayin. Kusma vucudun savunma mekanizmasidir. Kusmayi keserseniz, mikroplar icerde kalir, hem Ates cikar, hem hastalik uzar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|