|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
terecikk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kas 2015 Saat 13:59 |
kadir bey merhaba size komşumun 6 aylık bebeği için yazıyorum resimde gördüğünüz gibi boynunda kızarıklıklar var salyası akdığı için diye düşünmüş annesi ama artık salyasıda akmıyormuş çok kaşıyormuş annesi trosdy stilex sürüyormuş geçmemiş ne yapmalı
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey bu benım kızım. Fotograf yukleyemedım de;) bu fotoda cok kaşımıştı tutmama ragmen. Normalde bu kadar kızarık degıl. Bı anda alevlenıyor. Gece cok kaşıdı dayanamadım delodey şurup da verdım😞 trosyd sürdüm??
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atopik dermatit.. Ultralan Pomad iyi gelir. Gunde:2x1 cok ince bir tabaka surun. 2 gunde gecer.
Iyi durulanmamis onluk veya elbisenin yaka kisminin degmesi ile oluyor. |
|
![]() |
|
osimiss ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba doktor bey, 4 aylık kızıma da atopik dermatit teşhisi konuldu ve horikort merhem verdi doktoru.
ilaç az da olsa kortizon içerdiği için kullanmadan önce size sormak istedim. kızarıklıkları dönem dönem artıyor ve kendiliğinden geri sönüyor rengi. doktoru da kıyafetlerinin yaka kısmındaki dikişli kumaş yapar dedi. sizce bu ilacı kullanmalıyım?
|
|
![]() |
|
osimiss ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Doktor bey ilacın adı HİPOKORT'muş size yanlış yazmışım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hipokort, Hidrokortizondur ve sistemik etkileri en fazla olan cinsidir. Siz; Ultralan Krem surun.
|
|
![]() |
|
yanıt için teşekkürler doktor bey, cevabınızı yeni gördüm, ultralan kremi kaç gün kullanalım?
bu sabah sağlık ocağına gittik aşıları için. aile hekimimiz de gördü kızarıklıkları ve belogent merhem verdi. sizin cevabınızı görmeden almadık merhemi. teşekkürler tekrar, iyi çalışmalar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde 2 defa, bir de ilave doz, yikandiktan sonra surun, gecince kesersiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|