Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 45 gunluk bebegim(öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum45 gunluk bebegim(öksürük)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ikikizanasi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ikikizanasi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 45 gunluk bebegim(öksürük)
    Gönderim Zamanı: 03 Kas 2015 Saat 19:11

Hocam merhaba 45 günlük bebeğimim genzi tutuk ve oksuruyo doktora goturdum bornslari dolmuş bronsite cev irebilir dedi zitromax ve peditus verdi kullanmak istemiyorum sizinde antibiyotiğe karşı olduğunuzu biliyorum bana ne onerirsiniz ne yapmaliyim

Düzenleyen ikikizanasi - 03 Kas 2015 Saat 19:12
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118425
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2015 Saat 23:36
1- Bir daha o doktora gitmeyin, 45 gunluk bir bebege dahi Peditus kullanacak kadar gozu donmus bir doktor, cok tehlikelidir.
2- Zitromax; emziren annelere bile verilmiyor, bu aptal ne yaptigini saniyor??
3- 6 aydan kucuk cocuklarda, kilo basina;10mg'dan verilir. 5 kilo oldugunu varsayarsak; gunde 1 defa;50mg verilir. Buda gunde 1 defa yarim olcek eder.
4- Agizda pis bir koku ve pasli bir dil yoksa, SAKIN Zitromax'i kullanmayin.

Grip geciriyor, Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ikikizanasi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2015 Saat 00:03
Cevabınız için çok tesekkur ederim peki öksürük için ne yapabilirim Cigerlere tahribat zarar vermesini nasıl engellerim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118425
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2015 Saat 17:21
Goruyorsunuz, bu sahtekar doktorlar da tam sizin "Tibbi bilgi yoksunlugunuzu" nasil suistimal edip sizleri kandiriyorlar..
Sizler doktor degilsiniz ve tabiiki tibbi bilgileriniz yok.
Benim senelerdir anlatmaya calistigim konu da tam bu... Bazi temel tip bilgilerini bilmek zorundasiniz....
1- Ates zararli degildir, hasar birakan, BAZI atesi cikaran hastaliklardir..
2- Oksuruk; vucut savunmasidir. Mikroplarin ve ifrazatin daha asagilara inmesini onler. Hasar yapan, gene oksuruge sebep olan hastaliklardir...
3- Ishal ve kusma: Bunlar da vucudun savunma mekanizmalaridir. Kusma ve ishal durdurulursa, mikroplar disari atilamaz ve hastalik gereksiz yere uzar veya hasta olur..
Sizin cocuklarinizdaki hastaliklar, VIRAL oldugundan, zaten bir zararlari yoktur, kendiliginden gecerler...
Antibiyotik gerekenlerde ise, Agizda pis koku ve dil ustunde pas olmasi en onemli bulgulardir. Bunlar yoksa, gene ilac/Antibiyotik gerekmez.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ikikizanasi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 13:33
Çok sağolsun tesekkur ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.