|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatus ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eki 2010 Konum: hemşire Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kas 2015 Saat 20:02 |
Hocam kizimin ( 12 aylikb);agiz cevresinde kizarikliklar oldugu icin coresatin kullanmistim. İyi geldi. Tekrarlayinca kzariklik
Tekrar alayim dedim toplatilmis. Sizin fikrinizi merak ettim. Coresatin zararli bir kremmi. Eski postlarinizdan birinde kullanmayon keainlikle demissiniz bi hastaya sonradan gordum. Degerli fikirleriniz icin simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zararli ve son derecede gereksiz PAHALI!! Doktorlara rusvet vererek yazdiriyorlar.
Ingilizce bilenler, Internetten, arayip okuyabilirler. |
|
![]() |
|
fatus ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eki 2010 Konum: hemşire Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İse yarayinca pahalilik goze gelmiyorda. Zararli kismi kotu. Tesekkurler
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iki tarafi keskin bicak gibidir.. Iyilik yaninda kotulugu daha fazladir.
Baska ilacmi kalmadi... Kullanacaksaniz, ciltten emilmeyen ve sistemik etkisi olmayan,Ultralan pomat var.. Bir cins; Fluoro kortizondur, ciltten emilmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|