burnundaki odem |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 30 Eki 2015 Saat 12:47 |
merhaba hocam
oglum 8 aylik, aksamdan beri atesi var 39 civari duruyor fazla oynamiyor gunduzde ayni( hiç bi mudahalede bulunmadim ben ) burnu tiukali serum fizyolojik yaptim kaç kere açilmiyor , ne emebiliyor ne uyyabiliyor burnundan :(( iliadin damlla kullanabilirmuiyim odem çozucu olarak , kaç defa vereyim kullanacaksam |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Serum Fiz; 10'ar damla yapmaniz gerekir. Oyle 2-3 damla ile bir sey olmaz. Sicak buhar ve gogusune; icine findik kadar Vicks surulmus durulu bir mendil koymaniz da ise yarar.
|
|
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hocam hepsini yapiyorum uykusu biraz duzeldi ama tikaniklik hala devam
atesi gunduzde oluyor,dili az beyaz ama koku yok 8 aylikken bakteriyel enf olmaz demi hocam cevabida tahmin ediyorum ama anne yuregi i$tee |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Olmasina, olurda, son derecede nadirdir. Zira anneden gecen antikorlar, ilk 1 sene cocuklari koruyor... Ancak annenin gecirmedigi ve bagisiklik kazanmadi bir hastalik cocuga bulasirsa, o zaman olur.
|
|
MaRaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
tesekkurler hocam, az once uyandi emzirdim atesi yokdu,(kendiliginden dusuyor ben hiç bisey yapmadim ) yavas yavas kazaniyoruz viruslerle savasimizi sayenizde :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|