Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burnundaki odem
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburnundaki odem

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3544
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: burnundaki odem
    Gönderim Zamanı: 30 Eki 2015 Saat 12:47
merhaba hocam
oglum 8 aylik, aksamdan beri atesi var 39 civari  duruyor fazla oynamiyor gunduzde ayni( hiç bi mudahalede bulunmadim ben )

burnu tiukali serum fizyolojik yaptim kaç kere açilmiyor , ne emebiliyor ne uyyabiliyor burnundan :((
iliadin damlla kullanabilirmuiyim  odem çozucu olarak , kaç defa vereyim kullanacaksam

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117905
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2015 Saat 17:59
Serum Fiz; 10'ar damla yapmaniz gerekir. Oyle 2-3 damla ile bir sey olmaz. Sicak buhar ve gogusune; icine findik kadar Vicks surulmus durulu bir mendil koymaniz da ise yarar.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 21:15
hocam hepsini yapiyorum uykusu biraz duzeldi ama tikaniklik  hala devam
atesi gunduzde oluyor,dili az beyaz ama koku yok
8 aylikken  bakteriyel enf olmaz demi hocam
cevabida tahmin ediyorum ama anne yuregi i$teeEmbarrassed
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117905
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 21:45
Olmasina, olurda, son derecede nadirdir. Zira anneden gecen antikorlar, ilk 1 sene cocuklari koruyor... Ancak annenin gecirmedigi ve bagisiklik kazanmadi bir hastalik cocuga bulasirsa, o zaman olur.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2015 Saat 00:17
tesekkurler hocam, az once uyandi emzirdim atesi yokdu,(kendiliginden dusuyor ben hiç bisey yapmadim ) yavas yavas kazaniyoruz viruslerle savasimizi sayenizde  :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.