|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Emir Yıldırım
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emir Yıldırım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: sıngulaır pediyatrik tozGönderim Zamanı: 27 Eyl 2015 Saat 21:11 |
|
Hocam merhaba 16 aylik oglum var gecen ay hastalandi hiriltisi vardi doktora gittik ventolin fisfis verdir bir sure kullandim cocuk rahatladi birde sıngulaır toz verdi kutusunda 28 tane var aksam yatmadan yogurda kat ver dedi bitince getir gene vereceğim 6 ay yani butun bir kış doneminde kullanacak dedi bu cocugu hastaliktan koruyacak dedi size sormadan almak istemedim sizce ne yapmalıyım gercekten hastaliklardan koruyor mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2015 Saat 18:22 |
|
Hayir, korumaz... Bu yasta; Astim olmaz.. Uygulanan tedavi sahtekarliktir..
Bu ilaclar, bronslari genislettikleri icin, cocuk her Grip oldugunda, bir sey anlamazsiniz ama bronslar daralamadigi ve kendilerini koruyamadigi icin, bir gece ansizin, hastanelik olursunuz.. Ondan sonra da, Nasonex gibi Kortizonlu spreylere baslarlar, Her gecirdiginiz Gripte hastanelik olursunuz. Yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|