|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
grill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2015 Saat 20:59 |
iyi akşamlar hocam,
11 aylık kızımı yüksek ateş ve burun akıntısı nedeniyle dr a götürdüm. tahlil istedi yaptırdık ve sonuç olarak değerleri düşük çıktı. ateş için peditus verdi dr, düşük değerler için d vitamini ve sağlık ocağının verdiğin kan ilacına devam edin dedi. siz ne önerirsiniz? ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119215 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bakin: Yuksek ates oldugu halde, WBC'nin dusuk olmasi hastaligin VIRAL bir hastalik oldugunu gosterir..
Butun atesli hastaliklarda; mikroplar faydalanamasin diye vucut, Ferritin ve Demir'i depolara saklar. Viral hastaliklarda, ayrica bir de; Kemik iligi baskilanir ve yeni kan hucrelerinin yapimi durur.. Bunun sonucunda, "nisbi bir anemi" olusur. Enfeksiyon ortadan kalkinca; Kemik iligi uyarilir, Ferritin ve PLT (Trombosit) yapimi anormal artar, Turk Cocuk doktorlari bunlarida bilmez ve tekrar hastayi yatirip, "incelerler"... Sakin Turk Cocuk doktorlarinin hicbir dedigine inanmayin.. Hicbir tedavilerini kabul etmeyin ve sakin hastaneye yatirmalarina musade etmeyin... KACIN!!! 2- Bakin; o doktor o kadar sahtekarki, ates icin, Calpol degil Peditus veriyor.. Peditus icinde, hem Calpol oldugu gibi, ayrica oksuruk kesici ve ifrazat kurutucu maddeler de vardir.. Kasten ates dusurucu diye Peditus'u veriyorki, Grip nedeni ile olusan butun ifrazat ve akinti, Akcigerlere dolsun, 5-6 gun sonra hiriltilar basladiginda, Astim tanisi koyup, hastayi soyup-sovana cevirebilsin.. KACIN, ve sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Bu serserilere ne kadar cok hakaret ederseniz edin, duzelmezler. Para hirsi gozlerini burumus... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Eyl 2015 Saat 21:40 |
|
![]() |
|
grill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim hocam.
peditusa başlamıyorum. o halde d vitamini ve kan ilacını da kullanmayayım değil mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119215 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Ben soylemedikce, Demir ilaci vermeyin.
Dvit3 damlayi; gunde 5 damla verin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|