Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ne yapicaz hocam(kıskançlık)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumne yapicaz hocam(kıskançlık)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
CeydaK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 40
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı CeydaK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ne yapicaz hocam(kıskançlık)
    Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 16:44

kiymetli Hocam
oglum 7.5 yasinda ..2 yasinda da kardesi var..
2 yildir inanilmaz derecede zor bir cocuk oldu..ne babasini ne beni dinliyor, surekli sorun cikartiyor, hicbir dedigimizi dinlemiyor asiri ofkeli sinirli..herseye bagiriyor
kizsak olmuyor, sevsek alttan alsak olmuyor ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz..bazen aklimi kaciracak durumlara geliyorum.
hicbir kurali uygulatamiyoruz, herseye cevap veriyor dil bir karis derler ya..
ne elini yikiyor ne uzerini cikariyor ne giyiniyor ne yemek masasina cagirilinca geliyor gelse yemiyor, ne ayakkabisini giyiyor ne cikariyor..ya bagirarak yaptiriyorum ya da kendim yapiyorum..

yapmasam olmuyor sonuc olarak yapilmasi gereken seyler okula yetisiyor ya da disari cikiyoruz , bebek gibi ilgilenmem gerekiyor..ya da bagiricam..bu sefer de o bana ne bagiriyorsun diye bagiriyor, agliyor..
aklimi kaciricam artik hocam..kulaklarini cektim poposuna hizli bir sekilde vurdum en fazla cildirdigim zamanlarda..

2 tane pedagog degistirdik..onlardan da bir sonuc cikacagi yok para bayilmaktan baska..tek dedikleri ilgileneceksiniz..daha ne ilgilenelim hocam, is donusu tum gunumuzu rezil ediyor yatana kadar ..kafam kazan gibi oluyor..
bazen esek sudan gelene kadar dovsem mi diyorum eski usul onu da yapamiyorum ama dislerimi nasil sıkıyorum , cigerim nasil sinirden yaniyor o an anlatamam..hastalik sahibi olucam

pedagoglardan falan umidim yok..ne yapicam hocam ben..ne zormus..
sokaklarda parklarda annesini dinleyen dediklerini yapan cocuklar gordugumde cok uzuluyorum..
Allahim diyorum 10 tane sey soyluyorsam sadece 5ini yapsa yeter bana..ama 10 soyledigim seyden 10ununu da yapmaz mi bir cocuk..
biktim artik hocam..

1977 dogumluyum bizim zamanimizda yoktu boyle cocuklar..anneye babaya bu derece cevap verilecek mumkun mu..
nerede hata yapiyoruz, hamile iken verilen ilaclar mi boyle yapiyor cocuklari bilemedim..
hic de simartmadik..okullardan yuvadan sikayet gelmedi suana kadar, sevilen bir ogrenci oralarda..

kardesine de yapmadigi eziyet kalmiyor bir yandan cok seviyor oteki yandan da surekli eziyet ediyor, gormemezlikten gelmek mumkun degil, zarar verecek..

birturlu cikamadik isin icinden..
her hastaliginda sizin sayenizde kurtulduk..
bu konuda da size yazmak istedim, cevabiniz olmasa bile sizi okadar seviyorum ki yazsam icimi doksem bile yeter diye dusundum..

sevgiler saygilar

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118532
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 19:44
Kardesini kiskaniyor..
Pedagoklar bu isten anlamazlarki!!!
Siz Cocuk Psikiyatrisine gidin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.