|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CeydaK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 16:44 |
kiymetli Hocam yapmasam olmuyor sonuc olarak yapilmasi gereken seyler okula yetisiyor ya da disari cikiyoruz , bebek gibi ilgilenmem gerekiyor..ya da bagiricam..bu sefer de o bana ne bagiriyorsun diye bagiriyor, agliyor..
aklimi kaciricam artik hocam..kulaklarini cektim poposuna hizli bir sekilde vurdum en fazla cildirdigim zamanlarda.. 2 tane pedagog degistirdik..onlardan da bir sonuc cikacagi yok para bayilmaktan baska..tek dedikleri ilgileneceksiniz..daha ne ilgilenelim hocam, is donusu tum gunumuzu rezil ediyor yatana kadar ..kafam kazan gibi oluyor.. pedagoglardan falan umidim yok..ne yapicam hocam ben..ne zormus.. 1977 dogumluyum bizim zamanimizda yoktu boyle cocuklar..anneye babaya bu derece cevap verilecek mumkun mu.. kardesine de yapmadigi eziyet kalmiyor bir yandan cok seviyor oteki yandan da surekli eziyet ediyor, gormemezlikten gelmek mumkun degil, zarar verecek..
birturlu cikamadik isin icinden.. sevgiler saygilar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesini kiskaniyor..
Pedagoklar bu isten anlamazlarki!!! Siz Cocuk Psikiyatrisine gidin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|