|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neslimovie ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2015 Saat 00:39 |
Kadir Bey kolay gelsin. Oglum 6 gunluk, 36+2 haftada 2920 gr dogdu. Hamileliğim biraz problemli geçti. Gestasyonel diyabetim vardı ve diyetle kontrol ettim. Hipotiroidi için tiroid hormonu kullandım. Yedinci aydan sonra da varis problemi yuzunden kan sulandırıcı kullandım. Oglumun sarılık degerleri 2. gun total billirubin 7 çıktı. 4. gun total 14.3 direkt 0.44 çıktı. Dr ışık tedavisine gerek gormedi. 8. gun tekrar sarılık degerine bakılacak. 2650 ye duşen kilosu 4. gun 2800e yukseldi. Sarılık degeri aniden yukselebilir mi bu 2 gunde? Baktırmalı mıyım tekrar? Güneş banyosu yaptırıyorum evde ama surekli uyuyor çok zor uyanıyor, korkuyorum.
Bir de 2. gun kalbinde kuvvetli ufurum var dediler, elleri mordu ve eko cekilmesi gerekiyormuş. Biz çektirmedik. 4. gun baska dr da ufurum çok net var dedi. Elleri mor değil artık. Eko çekilmeli ama acil değil dedi. Hastanede çocuk kardiyologu prof. kendisi çekiyormuş ekoyu. Eski maillerinizi okudum. Altıncı ay civarı yapılan ekoyu öneriyorsunuz. Hamilelikteki durumlar yuzunden içim pek rahat değil. Şimdi eko çektirmeli miyim ? Bir yanıtınızda bebe aspirininden bahsetmişsiniz. Vermemi tavsiye eder misiniz? İlk çocuğumda tecrubesiz, tedirgin, yalnız bir anneye hızır gibi yetişmiştiniz. Şimdi de öyle oldu. Allah razı olsun. . . |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu saatten sonra, sakin Bilirubin filan baktirmayin, bu konu ile ilgili hicmi okumadiniz... Bari ilk sayfadaki; "Bilirubin degerlendirme" cetvelini bir inceleyin...
Eko ile ne ugrasiyorsunuz!!! Nasil olsa bir sey yapilmayacak. KAIDE: Cocuk kalp hastaliklarinda; ya ufurum vardir, yada morarma... ASLA hem ufurum, hem morarma ayni anda olmaz.. Bekleyin, hicbir sey yapmayin. Muhtemelen, hem ufurum hem morarmalar kendiliginden duzelecekler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|