|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HG34 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2015 Saat 18:53 |
Merhaba Dr. Bey.
3 gündür süren bi ateş-huzursuzluk var ve boğazda kızarıklık olduğu için aşağıdaki tahlil yapıldı ve Klamoks 200/28 sabah-akşam 1 ölçek reçete verildi. Sizin yazılarınıza göre değerler antibiyotiklik görünmüyor biz de henüz başlamadık. Ateş 38.5 civarı olunca 1 ölçek calpol verdik şimdiye kadar. Acaba hata mı ettik? Ağızda koku,dilde pas yok gibi varsa da çok azdır ben farketmedim. Bu antibiyotiğe başlayalım mı veya daha ne kadar bekleyelim? Saygılar ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle Antibiyotik gerekmiyor..
Dikkat ediyorsaniz, "Referans araliklarini" yazmamis... Bu laboratuvar akillanmis, darisi digerlerinin basina!!! Simdi sira geldi, bu aptal doktorlarin,cocuklardaki kan degerlerinin yasa gore olan,"Referans degerlerini" ogrenmelerine..Iste bu biraz zaman alir, zira bu, hem sahtekarlarin isine gelmez, hemde ogrenmeleri uzun is!!Kim ugrasacak! Ancak hakaret edile edile ogrenirler. |
|
![]() |
|
HG34 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik başlamadık zaten. Sizin cevabı bekliyordum. Yalnız çocukta 4 gundur ateş -huzursuzluk devam ediyor, hiçbir grip nezle vb. belirti de yok. Günde 2-3 defa calpol verdiğimiz için herhalde sık kaka yapmaya başladı ishal gibi. Ne yapsak bilemedik..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ister Grip, ister Ishal olsun, her iki durumda da, ilac/Antiboyotik kullanilmaz. Atesi bile dusurmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|