|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
grill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2015 Saat 22:46 |
iyi akşamlar hocam,
ben 23 aylık kızımı ateş ve kusma şikayetiyle acile götürdüm. nöbetçi doktor kan tahlili istedi. teşhisi daha doğrusu teşhisleri şöyle yazıyor tanı bölümünde; -insülin bağımlı olmayan diyabetes mellitüs, periferik dolaşım komplikasyonuyla birlikte. -testiküler hipofonksiyon 3-4 çeşit ilaç yazdı. antibiyotik vermiş iki tane. ne yapayım hocam? kızımın rahatsızlığı nedir? doktor yüzümüze bakmaya zaman bulamadı acil kalabalığından. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor, yuzunuze bakmamis olabilirde, bari bir, kizinizin kicina bakip, "Testisleri" varmi diye baksa idi ya!!!
Hangi testis, hangi hipofonksiyon!!! "Insulin'e bagimli olmayan; Diabetes Mellitus"!!! Hadi bakalim, daha neler duyacagiz. Eskiden sahtekarlik yaparlardi, simdi soytarilik yapiyorlar.. |
|
![]() |
|
grill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de nette bakınca şok oldum hocam ama cahiliz ya bilmediğimiz bir şeydir belki diye düşünmüştüm.
sağolun hocam Allah sizden razı olsun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|