|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2015 Saat 23:22 |
Hocam merhaba oğlum üç Yaşında sol kulak Altın'da dışarıdan görünmüyor ama elimi dokunduğunda mercimek büyüklüğünde bir şey elime geliyo size gösterecektim buluşmada ama geldik bulamadık :( hocam Yazılanların hepsini okudum ama yinede sormadan içim rahat etmedi acaba normal Lenf bezleri o büyüklüktemi yani dokununca hissedilirmi yoksa Oluşan bi şeymi . Hocam mercimek kadar sanırım. Harekette etmiyor lütfen aydınlatırmısınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onlardan, daha cok goreceksiniz.. Hicbir onemleri yoktur.
|
|
![]() |
|
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ediyorum hocam sabaha kadar uyuyamadım taktım kafama siz nasıl Kıymetli bir insansınız Rabbim ömrünüze bereket versin inşaallah sizinle tanışabilme şerefinede ulaşırız bu sefer kısmet olmadı. Çok küçük dışarıdan belli olmuyo ama sabit olunca korkmuştum Sağolun hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|