Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hikirtili oksuruk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhikirtili oksuruk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yarenhelin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 88
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yarenhelin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hikirtili oksuruk
    Gönderim Zamanı: 23 Tem 2015 Saat 23:15
kadir hocam merhaba,
oglum 13 aylik oldu. yazilarinizi okuya okuya 1 yili ilacsiz antibiyotiksiz gecirdik. iyiki varsiniz.

hicam su an tatildeyiz ve havuza sok cikart, klimalar vs derken su an oksueuk basladi . ama bu oksuruk yogun degil tek tuk ama hikirtili. yani sanki bogazi burnu bakgam dolu. sut icerken bile agzini acik tutuyo yutkunmak icin.

serum fiz. bal limon kullaniyorum. baska bi ilac vs alamdim.bunlara devam ediyim mi ? baska bi oneriniz olur mu? cook tsekkur hocam saygilar,Star
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117688
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2015 Saat 09:19
Deniz ile, havuz ile, klima ile oksurugun hicbir alakasi yoktur.. Usutmekle, Klima ile hasta olunacagini bir tek Turk doktorlari iddia ederler.. Evlerdeki klimalar, "yogunlasma suyunu" diasri attiklarindan bir tehlike yoktur..
Teferruatini "Lejyoner Hastaligi" ile ilgili makalemi okuyarak ogrenin..

Birisinden; Grip bulasmis, sadece, Limonlu bal, serum fiz ve ColdMix kullanin..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yarenhelin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2015 Saat 10:53
abladim hocam...simdi burada bi tane saglik aile hekimine geldik. bogazinin sag tarafi kizarmis sismis dedi. augmentin. sinecod ve peditus verdi. almadim bu ilaclari. bogazinin sislsigide gripten kaybakli midir hocam. ates felan da olmadi.Star
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2015 Saat 12:08
Atesi olmayan bir cocuga; niye Antibiyotik verirlerki!!!
Sacmalik. Sakin verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Hele Sinecod ile Peditus'un yanyana verilmesi resmen, Ard niyettir.. Teki bile cocukta hirilti olusmasina yeterlidir.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yarenhelin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2015 Saat 16:12
Hocam tekrar merhaba ateş olmadıgı ıcın verılen antıbıyotıgıde dıger ilaclarıda kullanMAdım
Oksuruk oldukça azaldı.sabah saatlerınde bıraz hala oksuruyor ınsallah 1-2 haftaya kadar o da gecer

Sıze bır konuda daha danısmak istoyrum hocam. Oglum 14 aylık. Göz muayenesınde doktorumuz 2 derece astıgmat tespıt ettı ve gözluk kullanılması gerektıgını belırttı
Bu yasta gözluk kullanılabılır mı? SıZin bu konudakı göruşlerınızı rıca edebılır mıyım,saygılar
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2015 Saat 08:58
Gozlerde kaymami varmis???

14 aylik bir cocuk; Goz doktoruna niye gider?? Onca siz onun sebebini bana bir yazin. Varsa, onemli bir sey: Dunya Goz Hastanesine gidin..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yarenhelin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2015 Saat 14:54
Hocam oglum 34. Haftada dogunca goz gelısımı ıcın Roc ısımlı bı muayene yapıldı. Sonra goz gelışımınde sorun olmadıgı sadece astıgmat oldugu soylendı ve cocuk 1 yasına gelınce tekrar muayeneye gelin dediler.

1 ay once gıttık astıgmat hafıf yukselmıs 2 ay bakalım eger yukselme trendi devam ederse gözluk baslarız dedı göz doktoru.

Zaten cok aktif bı cocuk. Nasıl göZluk takacak bu yasta tedavı mı gerekli o yuZden sıze sormadan hareket etmek ıstemıyorum hocam. Degerli gözrüşlerinız ıcın cok teşekkür ederim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2015 Saat 10:44
Butun yapilanlar; sacmaliktan baska bir sey degil.. Okula gitmeyen, kitap okumayan bir cocugun; astigmati duzelse ne olur, duzelmese ne olur..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.