|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynepp ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 200 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Tem 2015 Saat 22:45 |
Hocam sabah kizima krep yaptığım sütü akşam isitttigimda bozulduğunu farkettim.Peynirlesti.UHT suttu ama sabah nasıl anlamadim bilmiyorum.Ne yapmalıyım?Şimdiye kadar bir belirti olmadı ama belirtiler 3 gün sonra da çıkabilir mis.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sutu kesen her mikrop, zararli degildir, bazisi "yogurt" gibidir. Sifa niyetine!!
Siz bakmayin, "UHT sutler bozulmaz" diyen aptallara.. Icinde Antibiyotik filan yoktur, acildiktan sonra, hele yaz aylarinda, kisa surede bozulurlar. |
|
![]() |
|
zeynepp ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 200 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagolun hocam.24 saat geçti birşey olmadı şükür.UHT de olsa dediginiz gibi yaz ayında hemen bozulmuş.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|