|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lorderco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Tem 2015 Saat 03:43 |
HOcam kendim için size soru soracaktım yaklaşık bir aydır kıl kurdu belirtileri gözlemliyorum kendimde . Geceleri vücdudumda başlayan sanki deri ailtımda bişiyler geziyor gibi bi kaşıntı başladı . gündüzleri burun kaşıntıları..hamileler için andazol kullanabilrsiniz demişsiniz emziriyorum oğlum 12 aylık oldu bende kullansam olur mu yoksa tahlil mi yaptırmalıyım ?hastanede hangi bölüme gitmeliyim dahiliye mi gastrlojimi
|
|
![]() |
|
lorderco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaşıntıdan mıdır nedir geceleri de uykuya dalmakta zorluk çekiyorum bu konuda ne yapabilirim ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Andazol'u kullanin.eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim cevabınız için hocam ..kullandım faydası oldu şükür..karındaki gurultu ve açlık hissi neden olur sürekli açmış gibi gaz mı ..gastrolojiiye mi gitmeliyim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Barsak parazitleri, barsaginizdaki gidalara ortak ciktiklari icin, "kurt varmis gibi" acikirsiniz. Oturun, oturdugunuz yerde, yoksa, kolonoskopi'ye kadar arastirirlar.
|
|
![]() |
|
hocam benim belirtiler yine başladı burun kaşıntısı o kadar da dikkat etmeme rağmen nerden geliyor bu parazitler ? tekrar başlasam olur mu yeni mi alayım yoksa eskisini kullanayım mı ? acaba tenya olabilir mi sizin tavsiye ettğiniz diğer ilaç vardı onu önerir misiniz ?:((
|
|
![]() |
|
midemde sürekli gurultu açlık hissi ağzımda asitleşme oluyor acaba gastrit mi var ? mide ilacı mı kullanmalıım acaba ne yapacağımı şaşırdım ? yardımcı olur musunuz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tenya'nin hicbir belirtisi yoktur.. Oldugunu ancak, popodan "skoleks" denilen parcalari dusurmeye basladiginizda anlarsiniz. Bu Tenya parcalari, popo deliginden, kendileri cikarlar. Bulasici degillerdir.. Bu Skolekslerin, topraga dusup, bir cins sumuklubocek tareafindan alinmalari ve bunlarinda, otlayan inekler tarafindan alinmasi ile Inege gecerler.. Bulasma sadece cig inek etinden olur.
Eminseniz, Andazol'u tekrar kullanin. El temizligine dikkat edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|