|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
acelyalisa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acelyalisa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2015 Saat 16:28 |
Merhaba Kadir bey oncelikle kizimin doktoru yok hatirlarsaniz 3 yada 4 kez goturmusumdur 19 aylik sizin tavsiyelerinizle buyutmeye calisiyorum. Acelya 4 gundur hiriltili asiri oksuruk nobetleri var burnu akiyor istahsizdi zaten hicbirsey yemiyor uyku uyuyamiyor cok siddetli hirilti ve oksuruk oldugu icin bronsit olmus zatureye cevirir astim olur diyorlar ne yapmaliyim bal limondan baska soguk buhar makinasini calistirmaya basladim balgami oluyor ama disari atamiyor cok kucuk cok agliyor eski konularin hepsini okudum ama yine de size danismak istedim balgami geniz akintisini surekli yutuyor ne yapmaliyim cevap bekliyorum hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aferin, Peditus, Asist, Sudafed, ve/veya benzerleri ilaclari vermediginiz surece, hicbir hastalik, akcigerlere inmez.. Turkiye'de zaturrenin cok korkulan bir ilac olmasi eskiden, Kodein'in oksuruk kesici olarak kullanilmasindan, gunumuzde ise, sentetik Kodeinli oksuruk suruplari, Allerji suruplari ve balgam inceltici diye verilen ilaclar ile olmaktadir. Oksuruk, vucut savunmasidir. Karismayin. Buhar, Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix'e devam. Banyo da faydali olur.
|
|
![]() |
|
acelyalisa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acelyalisa
Babasi en basinda dolven diye suruptan vermis o yuzden boyle oldu zaten peditus ve dolveni cope atmayi unutmasin kimse benim gibi .Cok sagolun hocam dediklerinize devam edicem cigerlerine indigi icin baska yapmam gereken var mi ? Kaninda wbc'ye baktirmama gerek olur mu? Ne olursa mudahale etmeliyim bunlarin disinda? o peditus ve saydiginiz ilaclar nasil oluyorda piyasaya cikip bunca bebeklerin cocuklarin sagliklariyla oynanabiliyor aklim almiyor iyi ki varsiniz Kadir bey yoksa kizim coktan hastane koselerinde mahvolacakti minnettarim size..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ates devam ederse; bir kan sayimi yaptirin, WBC'ye bakalim.
19 aylik icin; WBC:17,000 ustu antibiyotik gerekebilir. Dikkat edin, kaziklamasinlar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acelyalisa
Siz oldugunuz surece kimse bizi kaziklayamaz hocam. Simdilik sevgilerle..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|