|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurecep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 23:14 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Referans degerleri "eriskinlere" ait..
O bastan-savmaci Laboratuvara soyleyin, 8 aylik cocugun, "Referans Degerlerini" yazip, yeniden rapor versinler.. 8 aya gore degerler normal. Yoksa, simdiki doktorlar Allahlik oldugundan, laboratuvar ne sokusturursa, onu yiyorlar. |
|
![]() |
|
nurecep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Merhaba cevaplarınız için öncelikle çok teşekkür ederim. oğlum 12 ay 5 günlük. 1 yaş kontrolünde 79 cm boy, 9130 gr kilo 3 ayda 250 gr almış çok az dediler önceden yapılmış kan tahlillerine baktılar kanı düşük demir damlası ferrum u mutlaka kullanın dediler birde dışkı idrar ve tekrar kan tahlili istediler son kan tahlili aşağıda ve ferritin değeri 31.06 (referans ralığı 30-400). Oğlum 4-5 gündür beyaz krem gibi kaka yapıyor cuma günü ishaldi dün ishali düzeldi ama kaka rengi hala beyaz ve kırmızılıklarda görüyorum ara ara özür dileyerek resmini paylaşacağım. 2 aydır sabah 180-200 cc arası inek sütü içiyor akşamda 50 cc civarı sütle irmikli muhallebi yiyor gün içindede yarım su bardağından fazla yoğurt tüketiyordu onun dışında kahvaltısı öğle ve akşam yemekleri fakat bir haftadır iştahsız üst dişi çıkıyor iştahsızlığını ona bağlamıştım ama kaka rengi değişince endişelenmeye başladım. dr yediklerindendir dedi ama yedikleri değişiyor neden rengi düzelmedi hala :( ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
24.08.2015 tarihli tahlilde de, eriskin referans degerleri kullanilmis. Bu sahtekarlik cok sik yapilmaktadir.
Bu tahlil sirasinda; Gripal bir enfeksiyon geciriyormus. onemli bir sey yok, Demir tedavisi filanda gerekmiyormus. Kakasi, fazla yemektende olur, kilo takibi yapin, kilosu bu kakaya ragmen artiyorsa, cok yediginden demektir. Ne sebep ile olursa olsun ishallerde; ilac/Antibiyotik kullanmayin.Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Butun bunlar, Demir kullandiginiz icin olur.. Demir ilacini kesin, takip edin.
|
|
![]() |
|
Hocam ama demir ilacını ara ara veriyordum zaten ben açıkçası siz çok gerek yok dediğiniz için umursamadım fazla. Keçi boynuzu pekmezi veriyorum hergün bi tatlı kaşığı.
Bu niiasta ve yağ değerlerine takılmayalımmı yani :/
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takilmayin. Pekmezin'de hicbir turu ile ugrasmayin..
Her turlu pekmez= Glikoz=Seker.. Bizdeki Cocuk doktorlarini pek kaale almayin. Sekeri yasaklar, pekmez yedirirler, aman ha!!! Pekmez, sekerden kotudur, zira pekmez saf Glikoz'dur, Sofra Sekeri; yari yariya, Glikoz+Fruktoz karisimidir, pekmez kadar hizli Insulin cikartmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|