|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 00:14 |
Hocam resim yükleyemedim beni de mazur görün okudukça kafam karışıyor MON)% 9.6 ( 5.3 - 12.2) MON # 0.8 (0.3-0.82) oğlum 36 aylık geçen yıl hasta olduğundaki Değerler bunlar acaba o dönemde enfeksiyon MON ... Geçirmişmi yüksek mi Değerler . Hocam ülkemizde tehlikeli değil demişsiniz onu anladım ama sadece Çocuğum hasta iken bu hastalığımı geçirmiş meraklandım vaktinizi alıyorum hocam kusuruma bakmayın :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
MONO:%7'den fazla olmali. VE, kanda; MONO Test(+) olmalidir. Zira, Monosit orani, sadece E.M. da degil, bazi Coxsackie turlerinde de yuksek olabiliyor.
Pratikman bu ayirimi yapmanin bir faydasi yoktur, zira her iki durumda VIRAL olup, ilac/Antibiyotik kullanilmiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|