Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak basıncı tip C
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKulak basıncı tip C

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 136
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı betuldem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak basıncı tip C
    Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 21:07
Hocam sabah oğlum (37 aylık) kusuyordu eşim doktora götürdü üşütmüş demiş fakat kulağına bakınca basınç testi istemiş onun da sonucu tip C çıkmış bunun üzerine antibiyotik vermiş ben işten gelince kbb götürdüm o da evet kullanmalı dedi çocuk doktoru ceftinex pedifen maflor vermiş. Kbbci de pedifen yerine peditus kullanın dedi antibiyotik ve avamys kullanın dedi.kullanmasam nolar dedim sonucu kulağa tüp takmaya bağladı. Kulağına bişiy olur mu hocam ne yapayım bilemedim. Kullanın 10 gün sonra da gelin basınç testini tekrarlayalım diyor her ikisi de. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 23:06
SAKIN; her ikisininde verdigi HICBIR ILACI kullanmayin...
1- "Usutmus" diye bir hastalik yoktur.. Hangi kitapta okumus, boyle bir hastaligin varligini?? usutmekle hastalik olsa idi, tedavisi; "ISITMA" olurdu.. Komik!!!
2- Emin olun, kulaklarinda HICBIR SEY YOK, resmen salliyorlar. Verdikleri ilaclarla cocuk daha beter olacak, devamli doktorlara tasinmak zorunda kalacaksiniz. Ornekleri cok, eski mailleri okuyun, gorursunuz..
3- Kulakta bir hadise olacakta, cocuk farkina varmayacak!!!! Hadi canim sande!! Agridan, yeri-gogu yikar. Oldugunda da; sadece,Iliadin damla kullanin. Eski mailleri okuyun.
4- Gordugunuz gibi niyetleri belli!!! O kulaktaki "Basinc" hic duzelmiyecek, sizi biktirincaya kadar, Antibiyotik dayayacaklar.. Kacin oradan.
5- Niye, 1 hafta degilde; 10 gun sonra??? Kontrol suresi bitiyor ve yeniden ucret odemek zorunda olacaksinizda ondan!!! adi herifler.
Yukarı Dön
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı betuldem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2015 Saat 08:23
Hocam zaten Şaş kaza bi gittik mi muhakkak bi hastalık bulup gönderiyorlar kanı idrarı temiz çıkmış fakat kbb de de aynı şeyleri söyleyince şaşırdım bu sıvı kulak zarına basınç yapar zar delinebilir diyor.baya korktum. Su anda nefes alması normal burun tıkanıklığı da yok.bu durumda evde illiadin pediatrik sprey var 2 defa 3 gün kullanayım mı yoksa hiçbişiy kullanmasam o sıvı kendi kendine boşalır mı?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2015 Saat 19:24
Simdilerde, en sik uygulanan sahtekarlik yontemi bu!!!
Nasil olsa, aileler kulagin icini goremiyor ya!! Salla gitsin..
Ben bu soytarilarin hilelerini aciga cikardikca, bunlar yeni sahtekarlik yontemleri bulacaklardir.. Tek care, sizlerin bu isleri ogrenip, bilinclenmenizdir.
Dedigim gibi, kulakta bir problem olsa, cocuk agridan yeri-gogu yikar...
Laboratuvarlar, yavas yavas adam oluyorlar.. Bunlar da sizilerin sayesinde oluyor.. Benden ogrendikleriniz ile, bunlari hizaya getirin..
Yukarı Dön
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı betuldem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2015 Saat 13:38
Hocam sizden Allah razı olsun herkese anlatıyorum sizi. Dün oğlumu kontrole götürdüm doktor baktı tamamen iyileşmiş harika filan dedi tekrar basınç testi yaptı bir kulağı a bir kulağı c çıktı Dediki tip c çıkması tekrarlayacak anlamına gelmez Kaan tamamen iyileşmiş. İlaçların hiçbirini kullanmadık dediğiniz gibi yaptım sadece burnunu açtım o kadar. Size öyle çok dua ediyorum ki Rabbim ne dileğiniz varsa versin.. Çok çok teşekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2015 Saat 19:04
Birde; o ilaclari kullananlara bir sorun bakalim, ne alemde imisler!! Ameliyatlik olanlar, hep o uyduruk ilaclari kullanan zavalli cocuklar.
Yukarı Dön
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı betuldem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2015 Saat 08:57
Hocam tesadüfen sormuş oldum hastaneden gelirken bi arkadaşımla karşılaştım onun oğlu da 3 yasında. Gecen yıl basına gelmiş aynı doktora girmişiz Tip c çıkmış 1 şişe antibiyotik kullanmış bitince yine kontrolde tip c çıkmış yine antibiyotik yine sonuç aynı bu kez iğne vermiş yine tip c çıkınca artık benim yapacağım bişiy yok tüp takılacak filan diyip aynı hastanede Prof kbbci ye yönlendirmiş. Allah'tan o doktor bakmış sizin bana dediğiniz gibi kalkın gidin hiçbişiyi yok bu çocuğun demiş de ameliyatsız kurtarmışlar.. Siz olmasanız bize de yapacaktı aynısını.çünkü öyle bir anlatıyorlar ki hocam çocuk çok kötü olacak sanıyoruz anne olunca kandırılmaya daha müsaitiz malesef o nedenle size çok dua ediyorum iyiki varsınız Allah yolunuzu açık etsin her daim..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2015 Saat 04:42
Mumkun oldugunca, etrafinizdaki aileleri bilgilendirin.. Bu Tip aleminin "yuzkarasi" doktorlarin, ayiklanmalari sart.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.