Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksuruk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksuruk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DEFNEIRMAK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 139
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DEFNEIRMAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksuruk
    Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 18:55
Hocam 4 yaşındaki kızım.c.tesi geceden beri hic uyutmayan öksürüğü var.burun akıntısı ve ateş de var.doğduğundan beri geniz akıntısı çok olduğu için tüm griplerimiz hep öksürüklu.ben bugüne kadar sizin sayeniz de ateş düşürücü dışında ilaç vermedim.bu gece de oksurukten hic uymayınca babası doktora götürmüş .asist augmntn bricanly vermiş. Hatta ciğer filminde çekmiş maalesef .bronşit ddemiş.tabi ben ilaçları kullanmiycam.hocam nefes verirken bir hırıltı oluyor.bal limon serum fiz.kullanıyorum da bu 4. Gecemiz öksürükhic azalmadi. Başka bisry onerirmisiniz.tesekkurler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 19:52
Ilaveten; odasi serin olsun, yastigini da yukseltin.
SAKIN: Asist, Aug... ve Bricanyl kullanmasin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DEFNEIRMAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 20:07
Hocam ben önceki yyazılarınızı okuyunca en az yan etkisi olan bricanly demissiniz. Ben de aksam 1 ölçek verdim.birşey olmaz inşallah. Çok teşekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 22:06
Zarari olmazda, gereksiz.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DEFNEIRMAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 17:56
Hocam sizin dediklerinizi uyguluyirum.fakat hic bir değişiklik yok.geceleri öksürük hic uyutmuyor gunduzde devam ediyor.bugün 6. Gün olunca etraf baskısı çok arttı.herkes alerjik öksürük olduğunu antihistaminik ve antb kullanmami söylüyor. Hocam bi de akşamları 38.5 ateş oluyor. Bi tek gece yatmadan ibufen veriyirum öksürüğe de iyi gelir diye.ama hicbir değişiklik yok.acaba benicalmi basliyim.hocam ben bitek size güveniyorum.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 19:55
Ne zamandan beri, Allerji ates yapiyormus??
Kendi yedikleri kaziklari sizin de yemenizi istiyorlar.
Gripler; en az 2-3 hafta surerler. atesi dusurmezseniz, bu sureler kisalir.
Antibiyotik gereken durumlarda; Agizda pis koku ve dil ustunde pas tabakasi olur. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.