|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ozlem13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: sık hastalanmaGönderim Zamanı: 24 Nis 2015 Saat 18:06 |
|
Merhaba Kadir bey Bi konuda Size danışmak istiyorum. Kızım 5 yaşında. İki buçuk yıldır kreşe gidiyor Ve çok sık rahatsizlaniyor. Yani biti bitiyo tam iyileşti derken diğeri başlıyor. Tabi uzun bi süre hastalanma Digi zamanlar da oldu ama genel tabloya baktığımızda hastalıklarla geçiriyoruz güz ve baharı. Bu yıl krese komşunun kızı da gitmeye başladı. Aynı siniftalar.ama onun rahatsizlandigini hiç görmedim. Görsem de en fazla bir gün iki gün. Annesi de bu durum karşısındaerak ediyor hatta çevreden söyle söylemler geliyor; kızımın bagisikliginin düşük olduğu ve hatta allerjik bi durum olabilir Vs é varan düşünceler. Ben de Size sormak istedim. Az önce bahsettigim komşumuz un kendisi de çok nadir rahatsizlaniyorMuş. Genetik bir faktörü bu? Çünkü kızım da ben de çok sık rahatsizlaniyoruz:)...yoksa normali bUmudur. Çünkü "allah allah yine mu rahatsizlandi" tepkilerini duymak artik dusundurmeye baslafi.Umarim ifade edebilmisimdir.Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Nis 2015 Saat 19:13 |
|
Genetik faktor degil, her Grip oldugunda, Turk doktorlara kosusturup, bir cuval ilacla cocugunu rezil etmedigi icin, hastaliklari o sekilde, rahat geciriyor.
35 sene, ozel calistim, hicbir zaman simdiki rezilliklerle karsilasmadim. Tek bir tane bile hastami, ishal-kusma oldu veya oksurdu diye hastaneye yatirmadim.. Astim; sadece ilk ve Son baharlarda; 3-5 hastam olmustur, o kadar. ASLA: Hicbir hastama, Aferin, Peditus, Asist, Ventolin,gibi ilaclari ve Flixotide, Nasonex gibi kortizonlu spreyleri yazmadim. Hicbir hastama; Prednol igne yapmadim. |
|
![]() |
|
ozlem13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Nis 2015 Saat 20:36 |
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Nis 2015 Saat 23:55 |
|
Cevreye bosverin...
Birde 2. bir faktor; Komsunuzun cocugu, 2. veya 3. cocuk ise, evde; abi-abla varsa, daha bebeklikten; onlardan hastaliklari kapip, mikrop kolleksiyonunu tamamlamis olabilir. Siz bunlara kafanizi yormayin ve kimsenin cocugu ile mukayese etmeyin. Benim sozumu dinledikten sonra, zaten basiniz agrimayacak. |
|
![]() |
|
ozlem13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Nis 2015 Saat 00:10 |
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|