|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nis 2015 Saat 13:22 |
Hocam kulak agrisi icin 1 gün aradan sonra 2. Kür illiadin verdim. Ve ates oldhgu icin bactrim. Ama burun akintisi gecmiyor. Gün boyu 2-3 dakikada bir siliyoruz ve bolca akiyor. 15 gündür Burnundan resmen iltihap akiyor sapsari yesilimsi.
1- bu kadar sürmesi acaba kotü mu bu iltihap nerden geliyor 2- daha koyulastiginda yine kulak agrisi olur mu Hocam sık sık eski maillerinizi okuyorum okudukca yeni birseyler ögreniyorum ve hastaliklara karsi daha cesur oluyoruz ama burdaki dr.lara gittigimizde ödümüzü koparmaktan baska bisey yapmiyirlar. Alah sizden razi olsun. Cevabiniz icin simdiden tesekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Koyu, iltihap gibi akmasi; Gribin sonuna geldiginizi gosterir. Sicak banyo veya sicak-su buhari, iyilesmeyi hizlandirir.
2- Iliadin; SADECE, "KULAK" agrisi oldugunda veya burun TIKANIKLIGI cok problem oldugunda kullanilir. Burun akiyor diye Iliadin KULLANILMAZ... 3- Kulak agrisi olabilmesi icin; Oztaki borusunun kapanmasi gerekir. O "Felaket tellali" sahtekar doktorlari sakin dikkate almayin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Nis 2015 Saat 20:00 |
|
![]() |
|
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam illiadini zaten kulak agrisi icin veriyordum. Ama 1 gün ara oldu az önce öksürürken kulaginin agridigini soyledi ne yapmaliyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin damlaya devam edin. (spreyler olmaz) Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Bactrim ve illiadin yeni verdim ama kestikten 1 gun sonra yine kulak agrisi. 5 gün mu versem ilkiadini acaba
|
|
![]() |
|
Hocam 1 gün arayla bu 3. Illiadin tedavisi acaba bir zarari olur mu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olmaz. Zaten baska da bir sansin yok.. Illede o Oztaki borusu calisir hale getirilecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|