|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serife06 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2015 Saat 00:37 |
hocam oğlum 3.7 yaşında.1 yaşından itibaren kendi kendine yemege çalıştı ve o dönem işe başlamıştım hep yemeyi reddetti.patates-ekmek vs. yiyerek bakıcı tarafından o tür besinlerle bakldı.popoda çatlak oluştu.ve serüven duphalac ve fitillerle başladı.2 sene kadar kesintisiz duphalac kullandı denebilir.o dönemde elimden geldikçe bol lfli gıda ve su alımını da arttırdım.bu sene kesmeyi kafama koydum çok zorlandı çok sert yaptı ama ara ara düzelme belirtileri oldu.ama hep başa döndük.olmadı.çünkü alerjik astımı var polen alerjisi ve süt ve sıksık rahatsızlanıyor.antibiyotik kullandıkça daha da azıyor kabızlıgı.2 ay önce dr. biogadia verdi.motillium kullandı debridatta.5 şişe kadar.sokol da kullandım bir ara ama içmekte istemiyor artık.su alımı ve lifli gıdaları çok fazla verdigimi ve bu konuda inanılmaz bir çaba gösterdigimi de belirtmek isterim.dr. olarak son umudum sizsiniz.ben gidip inceletmek vs. istemiyorum çocugumu.aslında hergün yapıyor ama sert ve poposu sıkça yırtlıp acıyor.lütfen yardımcı olun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yag ve seker oranlarini arttirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|